04 / 05 / 2024

Burçelik Vana şirket yetkilileri

Burçelik Vana şirket yetkilileri

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket yetkililerini yayınladı.

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Arçelik’te dikkat çeken büyüme! Lider beyaz eşya markası Arçelik, Whirlpool'un Avrupa iştiraklerini bünyesine katıyor

Beyaz eşyada lider markalardan olan Arçelik, büyüme yolculuğunda bir adım daha atıyor. Şirket, dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden olan Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı.

Yeni evleneceklere büyük müjde! Çeyiziniz hazır değil mi? Dert etmeyin Arçelik halleder! Çeyiz setine TV hediye!

Arçelik yeni evlenen çiftlere özel büyük bir kampanyaya imza attı. İki evlilik kampanyası hazırlayan şirket “İyi günde kötü günde Arçelik yanınızda” diyor. 4’lü çeyiz seti alanlara 7 bin TL değerinde televizyon hediye eden Arçelik’in diğer kampanyası ise garanti süresini kapsıyor. İşte detaylar…

Arçelik’ten satın alma hamlesi! Dev şirket bünyelerine katılıyor

Arçelik, Indesit International JSC ve Whirlpool RUS LLC hisselerinin hepsinin alımı için Whirlpool EMEA S.p.A. ile hisse satın alma sözleşmesi imzalandığı açıkladı.

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Ömer Faruk Çelik şirket kurdu!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, bugün yeni bir şirket kurdu. Kentsel Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Burçin Çelik kimdir?

Aveb Proje Danışmalığı kurucusu Burçin Çelik kimdir? Burçin Çelik, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Avni Çelik ve Ahmet Çelik'ten 149.9 milyon TL'ye yeni şirket!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik ve Sinpaş Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik bugün yeni bir şirket kurdu. 

Burçin Çelik gayrimenkul sektöründe ezber bozdu!

AVEB Proje ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Çelik, AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı oldu.

Arçelik yatırımlarına devam edecek!

Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer yaptığı açıklamada 62 yıldır tüketicilerin hayatına birçok yenilik kattıklarını ve onlara yepyeni deneyimler yaşatmış bir şirket olarak, yeni iş alanları ve yeni ürünlere yatırım yapmaya hız kesmeden devam edeceklerini bildirdi.

Red Dot'tan Arçelik'e 5 ödül!

Arçelik AŞ, tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan Red Dot'ta 5 ürünüyle ödüle layık görüldü. Almaya'nın Essen şehrinde düzenlenen ödül töreninde, ödülleri şirket adına Özlem Kök Gültekin ve Onur Onrat aldı.

Burçelik Vana şirket yetkilileri Haberi

Burçelik Vana şirket yetkilileri

Burçelik Vana şirket yetkililerini yayınladı!


Adı Soyadı Görevi


Işıl Savrum Planlama ve Üretim Sorumlusu - Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi

Sabahat Karataş Kalite Güvence Sorumlusu-Yatırımcı İlişkileleri Birim Üyesi

Meryem Gündoğdu Atılgan Mali ve İdari İşler Grup...