10 / 05 / 2024

Burçelik Vana ulşaım

Burçelik Vana ulşaım

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. izahname yayınladı.

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Cem Duman ve Rıdvan Tutar ortaklığında kuruldu.

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

En düşük emekli maaşı yükselecek mi? Emekli maaş zammı yüzde 30'a mı çıkacak? Son dakika şoku!

Emekli maaş zammının kök aylık üzerinden yapılacak olması kafaları karıştırdı. Peki en düşük emekli maaşı yükselecek mi? Emekli maaş zammı yüzde 30'a mı çıkacak?

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ertuğrul Başa tarafından kuruldu.

Çelik ev kullanışlı mı? Çelik ev soğuk olur mu?

Çelik evler, son dönemin en popüler yapılarından biridir. Çelik evde yaşamanın ne kadar sağlıklı olduğu, kullanışlı olup olmadığı soruları da sıkça sorulmaktadır. İşte tüm bu soruların yanıtları!

Çelik evler sallanır mı? Çelik ev için imar gerekli mi?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sıkça araştırılan konut tipidir. Çelik ev yaptırmak isteyenler birtakım sorularına yanıt aramaktadır. İşte o sorular!

Arçelik 9120 M Çamaşır Makinesi 9.874 TL! İşte özellikleri ve teknik bilgileri! 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sıkça söz ettiren Arçelik çok ses 9120 M Çamaşır Makinesi almak isteyenlerin karşısına çıkıyor. Arçelik 9124 N MG Çamaşır Makinesi hakkında tüm merak edilenler...

Uygun fiyatlı Oppo 16 Arçelik'te! 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Arçelik, Oppo'nun favori akıllı cep telefonlarından Oppo A16'yı satışa çıkardı. Peki, Arçelik'te Oppo A16 özellikleri neler, ne kadar, kaç TL? İşte 30 Kasım 2022 Xiaomi Redmi 10 fiyat listesi...

Arçelik’te Cuma aşkına kampanyası başladı! İhtiyacınız olan ne varsa hepsi indirimde! İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Arçelik de kasım ayı kampanyalarına katıldı. Cuma aşkına kampanyasında gerçek ihtiyacını bilenleri muhteşem indirimler bekliyor. İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Türk firmasından Mısır’a tam 100 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'deki büyük firmaların çeşitli ülkelere yönelik yatırımları devam ediyor. Türkiye'de faaliyet gösteren Arçelik firmasından da Mısır'a tam 100 milyon dolar değerinde yatırım gerçekleştirildi.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Samsung Galaxy A53 ve A52 Arçelik'te! 2 Kasım 2022 fiyat listesi...    

Arçelik, Samsung'un gözdesi olan akıllı cep telefonlar olarak bilinen Samsung Galaxy A52 ve Samsung Galaxy A53'ü satışa çıkardı. Peki, Areçlik'te Samsung Galaxy A53 ve Samsung Galaxy A52 kaç TL? İşte 2 Kasım 2022 fiyat listesi...    

Burçelik Vana ulşaım Haberi

Burçelik Vana ulşaım

Burçelik Vana Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


Ödenmiş sermayemizin 5.067.360 TL'den 7.347.672 TL'ye artırılmasına ilişkin taslak izahname ekte...