19 / 05 / 2024

Burçin Terzioğlu evi nerede

Burçin Terzioğlu evi nerede

250 m2’lik evin alt katında salon, mutfak, çalışma odası, misafir tuvaleti ve banyosu yer alıyor. Üst kat içindeki banyo ve geniş giyinme odası ile tamamen yatak odası olarak tasarlanmış.

Ronaldo'nun Portekiz'deki 22 milyon euroluk malikanesi görenleri hayrete düşürdü! Portekiz'in en pahalı evi olacak

Ronaldo'nun 22 milyon euro karşılığında Cascais'te yaptırdığı ve Portekiz'in en pahalı evi olacak malikanenin detayları görenleri hayrete düşürdü. İşte 22 milyon euroluk malikanenin ayrıntıları...

‘Yatırımcılar için kira gelirleri cazibesini yitirdi!’

Son zamanlarda konut satış sorununun arttığını söyleyen Aveb Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Bolgönül, Türkiye’nin lokomotifi olarak gösterilen konut sektörü için yapıcı adımların atılması gerektiğinin belirtti. Bolgönül, ayrıca, sektörde yaşanan problemleri de değerlendirdi.

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...

Depremden etkilenen 10 şehirdeki iş dünyası depremzedeler için seferber oldu!

Bölgedeki fabrikaların büyük kısmı faaliyetlerini 1 hafta erteledi. Fabrikalar bölge halkına yardım için konaklama, aşevi ve depo olarak kullanıma açıldı. İş dünyası tüm imkanlarını depremzedelerin hizmetine sundu.

Evde bakım maaşı için ne gerekli? Evi arabası olan engelli maaşı alabilir mi?

Evde bakım maaşı almak için başvuruda bulunanlar ya da bulunacak vatandaşlar, bazı detayları merak ediyor. Peki Evde bakım maaşı için ne gerekli? Evi arabası olan engelli maaşı alabilir mi? sorularının yanıtları!

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Gül Hande Terzioğlu tarafından kuruldu.

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

İbrahim Bin Ladin'in Kaliforniya'daki evi aylardır alıcı bulamadı!

Suudi Arabistanlı El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi olan İbrahim Bin Ladin'in Kalifornya'dan 1 milyon 653 bin dolara satın aldığı lüks malikane 28 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Lüks malikane aylardır alıcı bulamadı.

Mark Zuckerberg’in olaylı Hawaii evi genişliyor!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan, Hawaii'nin Kauai adasında 110 dönüm büyüklüğünde eski bir şeker ekim rezervi satın aldı. Arazi, Zuckerberg'in adadaki geniş alanına ilave edildi. 

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Burçin Alpaslan tarafından kuruldu.

Burçin Terzioğlu evi nerede Haberi

Burçin Terzioğlu evi nerede

'Kadın İsterse' dizisindeki Demet rolüyle yıldızı parlayan ve Fırtına dizisinde Zeynep karakteriyle ilk başrolünü oynayan Burçin Terzioğlu, kendi gibi oyuncu olan eşi Murat Yıldırım ile altı yıl önce, birlikte rol aldığı Fırtına setinde tanışıp evlendi.


Çift, Bebek'teki evlerinin kapısını Instyle Home mayıs sayısına açtı.


Daha önce Küçük Bebek’te yaşayan çift buraya iki yıl önce taşınmış. “Bebek trafiğinde sıkılıp uzunca bir süre ev aradık. Bu evden bir arkadaşımız sayesinde haberdar olduk. Görür görmez Murat da, ben de çok etkilenip hemen tutmaya karar verdik. İnsana huzur veren sokağını ikimiz de çok sevmiştik. Arabayı artık çok az kullanıyoruz çünkü her şey elimizin altında. Beş dakikada Bebek’te olabiliyorum,” diye mutlulukla anlatmaya başlıyor evinin mutfağında kahveleri hazırlarken Terzioğlu.


250 m2’lik evin alt katında salon, mutfak, çalışma odası,...