29 / 04 / 2024

burçkale inşaat

burçkale inşaat

Burçkale Yapı tarafından hayata geçirilen Green Village'in ikinci projesi Green Village 2 Şile'de inşa ediliyor. Projedeki konutlar için ön talep süreci başladı.

Green Village Konutları ne zaman teslim?

17 bin 277 metrekare alan üzerine yayılan Green Village Konutları 4 katlı 18 blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Green Village Konutları ne zaman teslim?

Şile Green Village projesinde son 11 daire!

İstanbul Anadolu yakası Şile'de hayata geçen Şile Green Village Konutlarında satışların yüzde 80'i tamamlandı. Projedeki son daireler için özel fiyat imkanları devam ediyor.

Şile Green Village satılık!

Şile Green Village Konutları Burçkale İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 18 blok halinde 72 adet konut yer alıyor. Şile Green Village satılık daire fiyatları şöyle:

Şile Green Village fiyatları ne kadar?

17 bin 277 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Green Village Evleri Şile'de hayata geçiyor. Proje 18 blok halinde 72 adet konuttan meydana geliyor. Peki Şile Green Village fiyatları ne kadar?

Kale Belediyesi Malatya'da kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Düztarla Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ulaş Gümüş tarafından kuruldu.

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

İnşaat sektörü kendini yenilemeli!

Çevreci ürünlere olan ilgi, pandemi ile daha da arttı. Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, "Türk inşaat malzemeleri sanayisi, dünyadaki teknolojik ve yenilikçi gelişmeleri takip ederek kendini yenilemeli" diyor.

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Diler ve Tahsin Diler ortaklığında kuruldu.

Arıkale İnşaat Otomotiv Emlak Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıkale İnşaat Otomotiv Emlak Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bayram tarafından kuruldu.

Soner Yalçın Levent'teki villasında yasa dışı inşaat mı yaptı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın Levent’te SİT alanında yer alan ve kale gibi korunaklı olan 30 milyonluk villasında da yasa dışı inşaat yapıldığı belirtildi.

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

2 Kale İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

2 Kale İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Günal ve İsa Şan ortaklığında kuruldu. 

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Has Kale İnşaat'tan 46.2 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık otel ve AVM!

Has Kale İnşaat, Merkez ilçesinde bulunan 30 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM'yi ve 4 yıldızlı oteli 46.2 milyon TL'ye 49 yıllığına kiraya veriyor.

Burç Altyapı İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burç Altyapı İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi   30 bin TL sermaye ile bugün Eyüb Arihan tarafından kuruldu. 

Çınar Kale İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Kale İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Halil Türk tarafından kuruldu. 

burçkale inşaat Haberi

burçkale inşaat

Şile'de hayata geçen Green Village 2 projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tek katlı bahçeli, tek katlı teraslı ve dubleks olarak dizayn edildi.


Şile Green Village 2 Konutları'nın 2016 Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje Burçkale Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Green Village 2 projesi sosyal imkanları ile ailece eğlenilecek etkinlik alanlarının yanı sıra yeşil alanlara da sahip.


Ön talep süreci devam eden Green Village 2 projesinde lansman öncesine özel olarak yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor.


Green Village 2 Şile iletişim

Telefon: 0 (533) 061 68 71

Web: