21 / 05 / 2024

Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesinde sona mı gelindi

Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesinde sona mı gelindi

Burdur’da yıllardır konuşulan, İkinci Organize Sanayi Bölgesi’nde (2. OSB) sona geliniyor. Artık 2. OSB alanında yeni fabrikalar, tesisler yükselecek.

TOKİ Burdur Bucak'ta 2+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. TOKİ Burdur'da kaç konut yapılacak? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Burdur Merkez kura çekilişi 2 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Merkez 2021 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 2 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 fabrika çöktü!

Düzce-Zonguldak yolundaki çökmenin ardından bir çöküş gde Erzurum'da yaşandı. 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde devlet kasasından yaptırılan fabrikalar çöktü.

Burdur'da 8.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Burdur İcra Dairesi, Merkez ilçesi Çendik mahallesinde bulunan arsa ve iş merkezini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 8 milyon 914 bin 680 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2 Kısım İnşaatı ihalesi yarın!

Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Erzurum 2. OSB'de yer tahsisi yapıldı!

AK Parti Erzurum Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemeler gerçekleştirdi. Yer tahsisinin yapıldığı bölgede 1000 kalifiye personel istihdam edecek.

Tosyalı Holding’ten İskenderun 2’nci OSB'ye 1 milyar dolarlık yatırım!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı gelecek yatırımlarına dair açıklamalarda bulundu. Fuat Tosyalı, “İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni çelik yatırımı için kolları sıvadık. 1 milyar dolarlık bu yatırıma 2020’de başlayacağız” dedi...

Burdur'da 7.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Burdur Belediye Başkanlığı, Burdur Merkez Karasenir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 167 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Ergene 2 OSB'de 155.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi 732 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 155 milyon 817 bin 605 TL'ye ihale ediyor.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesinde sona mı gelindi Haberi

Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesinde sona mı gelindi

Vali Hasan Kürklü, 2. OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı-Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ali Gür ve 2. OSB Müdürü Bülent Aslanboğa ile birlikte, önceki gün Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin son durumunu, yapılan altyapı çalışmalarını inceledi.


Bilindiği gibi; 2 . OSB 1995’lı yıllardan bu yana yaklaşık 20 yıldır Burdur gündeminde… Önce uzun bir süre yer seçimi ve yer tercihinde pürüzler yaşandı. Ardından yer konusu aşılınca bu kez kamulaştırma, ödenek problemleri baş gösterdi. Kamulaştırmadaki sıkıntılar da bitmek üzere, bir yandan da 2. OSB sahasında altyapı çalışmaları sürüyor. 2.OSB, Burdur’da sanayinin gelişmesi, kent’te yıllardır beklenen, arzulanan endüstriyel hamlelerin yapılabilmesi, Burdur’a yatırımcı çekilebilmesi için büyük bir fırsat. Burdur ekonomisinin özellikle de sanayi...