03 / 05 / 2024

Burdur Bozkurt Mahallesinde toki talebi

Burdur Bozkurt Mahallesinde toki talebi

TOKİ Burdur İli Bozkurt Mahallesi riskli alana ait kentsel dönüşüm projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Burdur Bozkurt Mahallesi'nde dönüşüm çalışmaları başlayacak!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, makamındaki basın toplantısında Bozkurt Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm hakkında açıklama yaptı. Ercengiz, ''Bozkurt Mahallesi'nde TOKİ yetkilendirilerek dönüşüm için çalışmalara başlanacak" dedi.

TOKİ Burdur Merkez Bozkurt kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan konutların kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bozkurt başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan 72 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Burdur Merkez projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur Merkez Kurna Mahallesinde yapılacak 143 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Burdur Merkez başvuruları 14 Haziran'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesini 14 Haziran tarihinde satışa çıkarıyor.

TOKİ Burdur'da 655 konut inşa ediyor!

TOKİ, Burdur'a bağlı Bozkurt Mahallesi'nde 655 konut 41 yeri inşaat ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inşaatı devam eden projenin şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Burdur'da 8.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Burdur İcra Dairesi, Merkez ilçesi Çendik mahallesinde bulunan arsa ve iş merkezini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 8 milyon 914 bin 680 TL olarak belirlendi. 

Burdur'da 26 konut hasar gördü!

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle Burdur'un 6 köyünde 26 konut hasar gördü.

Burdur'da dönüşümde kira ödemesi başlıyor!

Burdur'un Bozkurt Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm kapsamında kiraya çıkan hak sahiplerinin ödemeleri başlayacak.

Burdur Bozkurt'ta kentsel dönüşüm hızlandı!

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında mevcut binaların yıkım işlemi devam ediyor.

TOKİ Burdur projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Bozkurt projesinin ihalesi yapıldı. Projede toplam 655 adet konut bulunuyor.

TOKİ Burdur 655 konut ihalesi yarın!

Burdur İli Merkez İlçesi, Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 655 Adet Konut , 41 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Burdur TOKİ 655 konut ihalesi yarın!

Burdur İli Merkez İlçesi, Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 655 Adet Konut , 41 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Burdur 100.Yıl Karakolu taşınıyor!

Burdur Bozkurt Mahallesi (Deprem Evleri)’nde kentsel dönüşüm projesi ile TOKİ konutları yapılması kararının ardından, 100.Yıl Karakolu'nun taşınmasına karar verildi.

Burdur Bozkurt Mahallesinde toki talebi Haberi

Burdur Bozkurt Mahallesinde toki talebi

Toplam 10 bin 77 hektarlık alan üzerinde inşa edilecek olan TOKİ Burdur Bozkurt Mahallesi Evleri kentsel dönüşüm projesi olarak tasarlandı.


Bozkurt Mahallesi'ndeki deprem evlerinin tamamı konut kapsamına girecek ve belediyenin de katkılarıyla yeniden inşa edilecek.


İhale İlanı;

TOKİ Burdur İli Bozkurt Mahallesi riskli alana ait kentsel dönüşüm projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı ihalesi bugün saat 11:30'da...