27 / 04 / 2024

Burdur Bucak arsa fiyatları

Burdur Bucak arsa fiyatları

Burdur Bucak'ta Emlakçılık yapan Hüseyin Sayar, bölgede kış aylarında inşaat alanında durgunluk yaşandığını belirtti. Sayar, merkezde fazla arsa kalmadığını ve sebeple arsa fiyatlarının arttığını söyledi.

Burdur Bucak'ta konut fiyatları arttı!

Bucak'ta arsa fiyatlarının pahalı olması daire fiyatlarını arttırıyor. Gelişmekte olan Bucak'ta binalar çoğalıyor. Eski evler yıkılarak yerine lüks daireler yapılıyor. Ancak Bucak'ta daire fiyatları arttı. Bunun sebebi de arsa fiyatlarının artması.

Milli Emlak 8 taksitle arsa ve arazi satıyor! 23 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul alabilirsiniz!

Burdur Milli Emlak Müdürlüğü, Burdur ili, Merkez ilçesinde yer alan 28 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. İşte ihale tarihi ve tüm detaylar...

TOKİ Burdur Bucak'ta 2+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. TOKİ Burdur'da kaç konut yapılacak? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

O ilde 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz! Dikkat! 

Burdur ili Bucak Belediyesi, Burdur ili, Bucak ilçesinde yer alan 76 adet arsayı 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Burdur'da 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Burdur İcra Dairesi, Burdur İli, Merkez İlçesi'nde bulunan arsayı 8 milyon 64 bin 680 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 4 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Burdur'da 8.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Burdur İcra Dairesi, Merkez ilçesi Çendik mahallesinde bulunan arsa ve iş merkezini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 8 milyon 914 bin 680 TL olarak belirlendi. 

Burdur'da özel şirketler tarafından yapılan arsa değişikliği iptal edildi!

Burdur'da Özel şirket tarafından para istenen vatandaşların ödeme yapamaması durumunda arsalarının daha kötü yerlerle değiştirildiği, iyi bölgedeki arsaların ise satıldığı iddialarında son durum; uygulama iptal edildi...

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Bucak’a 4’üncü etap TOKİ konutları geliyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde inşa edilecek TOKİ konutlarının yapımı için ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalandı ve yer teslimi yapıldı.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

TOKİ Burdur 228 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Burdur İli, Bucak İlçesi 228 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bucak 228 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Bucak 228 konut ihalesini 2 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Bucak 226 konut ihalesi 25 Haziran'da!

TOKİ Burdur ili, Bucak ilçesi 226 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı ihalesi 25 Haziran'da yapılacak...

TOKİ Burdur Bucak 2019 projesi!

TOKİ Burdur Bucak 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Burdur Bucak arsa fiyatları Haberi

Burdur Bucak arsa fiyatları

Burdur Bucak'ta gayrimenkul alım satım, kat karşılığı arsa ve inşaat takibi konusunda hizmet verdiklerini aktaran Emlakçılık yapan Hüseyin Sayar, emlak sektöründe kış aylarında inşaat alanında durgunluk yaşandığını ancak alım satımının her dönem aynı oranda oluğunu söyledi. 


Ekonomisi sürekli büyüyen ve güçlenen Bucak'ta yerli ve yabancı yatırımcıların da faaliyet gösterdiğini belirten Sayar, şehir merkezindeki yapılanmanın artmasından dolayı merkezde fazla arsa kalmadığını ve sebeple arsa fiyatlarının arttığını bildirdi. Piyasada referandum öncesi bir durgunluk yaşandığını ve bu durgunluğun 16 Nisan'dan itibaren sona ereceğini umut ettiklerini söyleyen Hüseyin Sayar, nüfusu 50 bine yaklaşan Bucak'ta emlak piyasasına büyük ölçüde ivme kazandıran öğrenci ve ailelerin ev konusundaki tercihleri ve aradığı özellikler hakkında konuştu. Hüseyin Sayar, "Kışın hava şartlarından dolayı inşaatlarda yavaşlamalar olur, fakat Bucak ekonomisinin güçlü...