18 / 05 / 2024

burdur da kentsel dönüşüm

burdur da kentsel dönüşüm

Burdur'un Merkez ilçesine bağlı Karasenir, Tepe ve Sinan mahalleleri 25/07/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde riskli alan ilan edildi. İşte Burdur kentsel dönüşüm alanları...

Burdur'da kentsel dönüşüm evlerinde deprem tatbikatı!

Burdur'da lise öğrencilerinin katılımıyla kentsel dönüşüm için yıkılan evlerde deprem tatbikatı yapıldı.

Burdur'da kentsel tasarım projesi için referanduma gidiliyor!

Burdur'un Bucak ilçesi'nde kentsel tasarım projesi için halk oylaması gerçekleştirilecek. Bucak'ta kentsel tasarım projesi için referanduma gidiliyor.

Burdur’da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Burdur'da Bozkurt Mahallesi'nde yer alan ve Depremevleri olarak bilinen bölgede yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında hak sahiplerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Burdur'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Necatibey (Manastır) ve Bozkurt Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı.

Burdur'da kentsel dönüşüm başlayacak!

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik, Bozkurt Mahallesi’ne TOKİ konutlarının yapılacağını, Necatibey Mahallesi’nde ise kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağının müjdesini verdi.

Burdur'da kentsel dönüşüm atağı başlıyor!

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, kent girişindeki iki mahallede kentsel dönüşüm yapmayı planladıklarını söyledi.

Bursa'da kentsel dönüşüm nasıl olmalı?

Kentsel Dönüşüm'e en çok ihtiyaç duyan şehirlerin başında gelen Bursa'da kentsel dönüşümün nasıl olması gerektiğini sektörün duayen isimleri açıkladı. İşte o açıklamalar...

Isparta'da Kentsel Dönüşüm Yasası iyi değerlendirilmeli!

Isparta'da ki evlerin eski olduğuna dikkat çeken firmanın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, "Evleri yıkarken hayretler içerisinde kaldık, Isparta'da Kentsel Dönüşüm Yasası iyi değerlendirilmeli" dedi.

Aksaray'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Aksaray'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski terminal içerisinde bulunan yapıların yıkımına başlandı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eski terminalin yıkımı ile ilgili çalışmaların daha önceden yapıldığını söyledi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul'un en değerli ilçelerinden olan Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’da kentsel dönüşüm ile ilgili bilgiler verdi.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm sürüyor!

Ankara’da kentsel dönüşümün önderi olan Altındağ Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor. Yıllardır kaçak yapılarla kaplı olan, modern yapılaşmanın önündeki engellerle mücadele eden Önder Mahallesi de yıkılıyor.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümle İstanbul'un en gözde semtlerinden biri haline gelecek Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm devam ediyor. Gaziosmanpaşa, dönüşüm tamamlandığında İstanbul'un en gözde semtlerinden biri haline gelecek.

Tokat Turhal'da kentsel dönüşüm alanları incelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakanlar Kurulu kararı ile Tokat Turhal'da kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Cami Kebir, Meydan, Pazar ve Hamam Mahallelerinde incelemelerde bulunuldu.

burdur da kentsel dönüşüm Haberi

burdur da kentsel dönüşüm

25/07/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Burdur'un Merkez ilçesi sınırlarında yer alan Karasenir, Tepe ve Sinan mahalleleri riskli alan ilan edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 3/6/2013 tarihli ve 2829 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2'nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca Burdur Merkez'de Karasenir, Tepe ve Sinan mahallelerinin yeniden dönüştürülmesine karar verildi. 



Kroki için