02 / 05 / 2024

Burdur depremi yeni fay

Burdur depremi yeni fay

Doç. Dr. Mehmet Zakir Kanbur, Ağlasun ’unda içinde bulunduğu Isparta’nın güneyinde deprem etkinliği olmadığını belirterek, önceki geceki depremle bilinmeyen bir fay hattının ortaya çıktığını söyledi.

Burdur'da konut satışları Eylül'de yüzde 6,7 azaldı!

2015 Yılı Eylül Ayı Konut Satış istatistikleri TÜİK Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel yayımladığı basın bülteninde açıkladı. Burdur'da 2014 Eylül ayında 209 konut satılırken 2015 Eylül ayında %6,7 oranında azalarak 195 konut satıldı.

Burdur MAKÜ İstiklal Yerleşkesi'nde iskele çöktü!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesi'ndeki inşaat iskelesinde çökme meydana geldi. İlk belirlemelere göre 6 işçi yaralandı.

Burdur 2. OSB'de sona gelindi!

Burdur’da yıllardır konuşulan, İkinci Organize Sanayi Bölgesi’nde (2. OSB) sona geliniyor. Artık 2. OSB alanında yeni fabrikalar, tesisler yükselecek.

Burdur Altınyayla Yüksekokul'unun tapu devri tamam!

Burdur’un Altınyayla Yüksekokul binası ve yurt arsasının tapu devir ve teslim işlemi tamamlandı. Kaymakam Bakır, 4.milyon 500 bin TL’lik yatırım için hem Altınyayla halkına hem dernek yöneticilerine hem de hayırsever işadamlarına teşekkür etti.

Burdur Altınyayla Yüksekokulu binası tapu devir işlemi yapıldı!

Burdur’un Altınyayla Yüksekokul binası ve yurt arsasının tapu devir ve telsim işlemi tamamlandı.

Burdur'da 15 tesisin temel atma töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Burdur'da 121 milyon lira maliyetli 15 tesisin temeli atma töreni ve 41 milyon maliyetli 18 tesisin de açılışını yaptı.

Burdur'a 162 milyonluk 33 tesis!

"Burdur'a heybemiz dolu geldik" diyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 162 Milyon TL yatırımlı 33 tesisin teröne incesi yaptığı açıklamalarda Burdur Gölü ve içme suyuyla ilgili gelişmeleri anlattı

Burdur Elmalıyurt-Gölhisar Grup Yolu asfaltlanıyor!

Ulaştırma Eski Bakanı Binali Yıldırım’ın Burdur ziyaretinde söz verdiği İbecik-Yeşildere,Elmalıyurt-Gölhisar Grup Yolu’nun ilk asfaltı döküldü.

Burdur Adalet Sarayı bu ay açılacak!

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Burdur-Fethiye Karayolu üzerine yapılan Yeni Adliye Sarayı binası ile Bucak Adliye Sarayı’nın açılışının bu ay içersinde açılacağını söyledi.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları için bugün son gün. Dairelerin 74 bin 510 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede minimum 9 bin 681 TL peşinat ödeniyor.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuru 2015!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Açık satışa çıkarılan projede fiyatlar 74 bin 510 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuru 2015 detayları...

Burdur Çavdır TOKİ Evleri fiyatları!

Burdur Çavdır TOKİ Evleri fiyatları dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. Başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede 9 bin 681 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. Yüzde 12 peşinatta, kalan bedel için 180 ay vade imkanı sunan projede aylık taksitler 263 TL'den başlıyor.

Burdur depremi yeni fay Haberi

Burdur depremi yeni fay


Burdur, Isparta, Afyonkarahisar ve Antalya’da hissedilen depremle, bölgede yeni bir fay hattı daha olduğu ortaya çıktı. Süleyman Demirel Üniversitesi Deprem ve Jeoteknik Araştırma Merkezi’nden Doç. Dr. Mehmet Zakir Kanbur, Ağlasun’unda içinde bulunduğu Isparta’nın güneyinde deprem etkinliği olmadığını belirterek, önceki geceki depremle bilinmeyen bir fay hattının ortaya çıktığını...