17 / 05 / 2024

Burdur OSB çalışmaları

Burdur OSB çalışmaları

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Nurettin Vural ile birlikte 2. Organize Sanayi Bölgesi ihalesini kazanan mühendislik firması tarafından hazırlanan Yol Avam projesini inceledi.

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Midyat OSB için çalışmalar tamamlandı!

Midyat Organize Sanayi Bölgesini hayata geçirmek üzere çalışmalar tamamlandı. OSB, 2021 yılında Türkiye'de kurulacak ilk OSB olacak.

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Mersin OSB'de 3'üncü etap çalışmaları başladı!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nin 3. etabının yapımı için çalışmalar yapılıyor. Proje kapsamında 3'ün Organize Sanayi Bölgesi Ham Yol İnşaatı'nın temeli atıldı.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan, beyaz kumsalı ve suyunun berraklığıyla Maldiv Adaları'na benzetilen Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor.

Burdur TOKİ projesinde çalışmalar başlayacak!

Burdur'da, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gayrimenkul Değerleme A.Ş'nin (GEDAŞ) işbirliğiyle yeni konutlar inşa edilecek. 

Ödemiş OSB'de alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ödemiş ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları tamamlanıyor.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu döneminde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı.

Burdur Bucak TOKİ Konutları için çalışmalar başladı!

BURDUR'un Bucak İlçesi'nde TOKİ tarafından inşa edilecek olan konutlar için çalışmalar başladı.

Fatsa OSB'de kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Fatsa OSB 2. etap için kamulaştırma çalışmalarının başladığını ifade eden FATSO Başkanı Karataş, "İkinci etap OSB’yi bölgemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun için çalışmaları hızlandırdık" dedi.

Burdur OSB çalışmaları Haberi

Burdur OSB çalışmaları

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının onaya sunulacak olan projenin kabul edilmesinin ardından alt yapıyla ilgili çalışmaların daha da hız kazanması bekleniyor. 

2009 yılı içerisinde yer seçimi onaylanan 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti'nin oluşturulması ile çalışmalanna başlamıştı. 

Bu tarihten soııra 2012-2013 yıllannda hız kazanan Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları ile kamulaştırma ve imar planı çalışmaları başlatıldı. 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından imar planı onaylanan 2. OSB'de 2014 yılının başında çalışmalar daha da hızlı ilerlemeye başladı. Bu yıl içerisinde yaz sezonunda 2-Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı çalışmalarının başlaması ile birlikte müracaatçı firmaların da gösterilecek yerlerde fabrika inşaatlarma başlaması öngörülüyor


Antalya...