09 / 05 / 2024

Burdur otel projeleri

Burdur otel projeleri

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, bugüne kadar destek verilen, hayata geçirilen 179 projenin dışında geçtiğimiz günlerde kapanan 13. çağrıda toplam bütçesi 51 milyon TL olan 117 proje daha alındı.

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

 TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı!

TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı. 2+1 ve 3+1 olmak üzere daire tiplerine yer verilen projede alt gelir grubu ve standart gelir grubu projeleri yer alıyor.

Yatırımcıların tercihi 3 yıldızlı otel projeleri!

Yılın 9 ayında teşvik belgesi alan oteller içinde 3 yıldızlı projeler toplam 60 adetle ilk sırada yer aldı.

Reysaş GYO'dan yeni otel yatırımları!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yeni otel projeleri için çalışamlarına devam ediyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven firmanın Türkiye'nin birçok ilinde çalışmalarının olduğu bilgisini verdi.

Bodrum'da turizmciler otel projeleri için yarışa girdi!

YATIRIMCILAR Bodrum’un geleceğine güveniyor. İstanbul’un önemli müteahhitleri konut projelerini ardı ardına açıklarken, turizmciler de otel yarışına girdi.

Burdur Spor Salonu yıl sonunda hizmette!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Burdur'da yapımı devam eden Spor Salonu ve Yüzme Havuzu projeleri hakkında bilgi verdi. Şiran, yatırımların 2017 yılı sonuna kadar hizmete girebileceğini söyledi.

Halk GYO portföyünü zenginleştirdi!

3. havalimanı ve 3. köprü gibi milli projelerle büyüyen Türkiye, gayrimenkul sektöründe de devleşti. Halk GYO nitelikli ofis, konut ve otel projeleri ile portföyünü zenginleştirdi. Şirket, 2016'da 107.7 milyon TL kâr elde etti.

Burdur Karamanlı TOKİ Konutları'nın yüzde 40'ı tamam!

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Karamanlı'da inşaatı devam eden projeleri inceledi. Özçelik, TOKİ tarafından inşa edilen konutlar hakkında bilgi verdi.

Burdur otel projeleri Haberi

Burdur otel projeleri

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, bugüne kadar destek verilen, hayata geçirilen tam 179 projenin dışında geçtiğimiz günlerde kapanan 13. çağrıda toplam bütçesi 51 milyon TL olan 117 proje daha alındı. Bunların içinde 7 adet otel 6 adet kesimhane 1 adet soğuk hava deposu 2 adet Mermer işleme projesi bulunmaktadır. 



SESSİZ ve derinden kalkınmasını sürdüren Burdur, tarımsal anlamda çok şanslı bir şehir. Çünkü Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu telaffuzu güç rakamlarla bu şirin ilimize yardım ediyor. Kurumun Burdur İl Koordinatörü Selim Okka yatırımcılara sağlanan kolaylıklar ve projeler hakkında rıli bilgiler verdi: "Tan ve Kırsal Kalkmma/ı Destekleme Kurumu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın ilgili kuruluşudur. Kurumumuz Avrupa Birliği tarafından aday ve potansiyel aday ülkelere destek amacıyla oluşturulan Kırsal Kalkınma-IPARD programı hibe...