08 / 05 / 2024

Burdur Selim Okka

Burdur Selim Okka

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, bugüne kadar destek verilen, hayata geçirilen 179 projenin dışında geçtiğimiz günlerde kapanan 13. çağrıda toplam bütçesi 51 milyon TL olan 117 proje daha alındı.

Vasip Şahin Yavuz Sultan Selim Köprüsü şantiyesini gezdi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, inşaatı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün şantiye sahasına ziyarette bulundu. Vali Şahin bu projelerin Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi...

Burdur-Isparta içme suyu hattı ihaleye çıkıyor!

Ali Orkun Ercengiz'in Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından kentin en büyük sorunu olan ve Burdur ile Isparta'nın Senir Beldesi'ni kapsayan içme Suyu İsale Hattı Yenileme işi Proje Yapımı'nda sona gelindi.

Burdur Ovacıkalan'a 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı!

Burdur İli, kısmen Ağlasun İlçesi, Kibrit Köyü, kısmen de Çeltikçi İlçesi, Güvenli Köyü sınırları içerisinde yer alan Ovacıkalan Mevkiindeki Roma Dönemi yerleşim alanı için 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı verildi.

Burdur Mezar Tepe ve çevresine 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı!

Burdur İli, Bucak İlçesi, Keçili Köyü sınırları içerisinde bulunan, Mezar Tepe ve yakın çevresi için 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Selim İnan: Gevşek zemin ve çok katlı bina öldürür!

Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim İnan, geçtiğimiz pazar günü yaşanan 3.6'lık depremin, küçük olmasına rağmen şiddetli hissedilmesinin nedenini "zemin ve bina kalitesinin zayıflığı' olarak açıklad

Selim Akın: Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik!

Başkent'in tanınan en genç ve başarılı iş adamı Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik" dedi...

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 78 bin 325 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvurusu!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap projesinde daireler 78 bin 325 TL ile 143 bin 81 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvurusu...

Burdur Gölü çevresinde temizlik çalışması başlatıldı!

Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü Burdur Şube Müdürlüğü, su seviyesinde azalma yaşanan Burdur Gölü çevresinde temizlik çalışması başlattı. Burdur Gölü çevresinde başlatılan temizlik çalışması uzun sürecek.

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Kaban, Şeyda Kaban tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Küçükçekmece, Halkalı Mahallesi'nde kuruldu.

Burdur Gölü çevresinde temizlik çalışması başlatıldı!

Burdur Gölü çevresinde temizlik çalışması başlatıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü Burdur Şube Müdürlüğü, su seviyesinde azalma yaşanan Burdur Gölü çevresinde temizlik çalışması başlattı.

Yavuz Selim Köşger: Sinop'a Nükleer OSB kurulsun!

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, “Nükleer santral yapımında kullanılacak malzemeler Sinop’ta üretilsin. Bunun için de burada Nükleer OSB kurulmasını istiyoruz. Santralin şehre bir külfeti olacaksa, nimeti de olmalı” dedi.

TOKİ Burdur Gölhisar başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Gölhisar Toplu Konut Projesi kapsamında 6 adet teslime hazır konut kurasız, başvuru önceliğine göre satışa sunuluyor. TOKİ Burdur Gölhisar başvuruları bugün başlıyor

Burdur Selim Okka Haberi

Burdur Selim Okka

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, bugüne kadar destek verilen, hayata geçirilen tam 179 projenin dışında geçtiğimiz günlerde kapanan 13. çağrıda toplam bütçesi 51 milyon TL olan 117 proje daha alındı. Bunların içinde 7 adet otel 6 adet kesimhane 1 adet soğuk hava deposu 2 adet Mermer işleme projesi bulunmaktadır. 



SESSİZ ve derinden kalkınmasını sürdüren Burdur, tarımsal anlamda çok şanslı bir şehir. Çünkü Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu telaffuzu güç rakamlarla bu şirin ilimize yardım ediyor. Kurumun Burdur İl Koordinatörü Selim Okka yatırımcılara sağlanan kolaylıklar ve projeler hakkında rıli bilgiler verdi: "Tan ve Kırsal Kalkmma/ı Destekleme Kurumu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın ilgili kuruluşudur. Kurumumuz Avrupa Birliği tarafından aday ve potansiyel aday ülkelere destek amacıyla oluşturulan Kırsal Kalkınma-IPARD programı hibe...