09 / 05 / 2024

Burdur Tefenni 2. Etap TOKİ başvuruları

Burdur Tefenni 2. Etap TOKİ başvuruları

Burdur Tefenni 2. Etap'ta yer alan 3 adet konut için başvurular 5 Eylül'de başlıyor. Projede yer alan konutlar için başvurular 29 Eylül 2017 tarihine kadar kabul edilecek.

Bu belediye sürpriz bir kararla itfaiye eri alacak! Başvuru tarihleri ve şartları belli oldu!

İş arayanlara güzel haber Burdur Tefenni Belediyesi’nden geldi. Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Belediyenin personel alımı kapsamında da başvuru şartları ve detaylar da belli oldu.

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Burdur Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını açıkladı. Tefeni Belediyesi’nin yapacağı personel alımı kapsamında başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu.

TOKİ Burdur Tefenni'ye konut inşa edecek!

Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu.  Peki, TOKİ Burdur'da kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Burdur hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Burdur Merkez'de 2+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.  Peki, TOKİ Burdur'da kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Burdur hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Burdur Çeltikçi'de 100 adet konut 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm detayları belli oldu. Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Burdur'da kaç konut yapacak? TOKİ 2022 Burdur hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Burdur Bucak'ta 2+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. TOKİ Burdur'da kaç konut yapılacak? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Burdur Merkez kura çekilişi 2 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Merkez 2021 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 2 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

Burdur'da 8.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Burdur İcra Dairesi, Merkez ilçesi Çendik mahallesinde bulunan arsa ve iş merkezini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 8 milyon 914 bin 680 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2 Kısım İnşaatı ihalesi yarın!

Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Burdur'da 7.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Burdur Belediye Başkanlığı, Burdur Merkez Karasenir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 167 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

TOKİ Burdur 228 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Burdur İli, Bucak İlçesi 228 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bucak 228 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Bucak 228 konut ihalesini 2 Temmuz'da gerçekleştirecek.

Burdur Tefenni 2. Etap TOKİ başvuruları Haberi

Burdur Tefenni 2. Etap TOKİ başvuruları


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 141 Konut Burdur Tefenni 2. Etap'ta yer alan 3 adet konut için başvurular başlıyor.


Burdur Tefenni 2. Etap 3 Adet Standart Gelir Grubu Konut Projesi'nde yer alan konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş’ nin Tefenni Şubesi aracılığıyla yürütülecek.


Projede yer alan 3 adet konutun başvuruları, 05 Eylül – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen Tefenni 2. Etap'ta en düşük konut bedeli 127 bin 528 TL, en yüksek konut bedeli ise 133 bin 192 TL olarak belirlendi. Projeden 566.79 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi...