08 / 05 / 2024

Burdur turizm projeleri

Burdur turizm projeleri

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, bugüne kadar destek verilen, hayata geçirilen 179 projenin dışında geçtiğimiz günlerde kapanan 13. çağrıda toplam bütçesi 51 milyon TL olan 117 proje daha alındı.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Salda Turizm Merkezi'nin iptaline yönelik karar!

Burdur Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz hafta Salda Turizm Merkezi'nin iptaliyle ilgili Cumhurbaşkanlığı kararı yayımlandı. Bunun Salda'daki koruma çalışmalarıyla hiçbir ilgisi yoktur." şeklinde konuştu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

 TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı!

TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı. 2+1 ve 3+1 olmak üzere daire tiplerine yer verilen projede alt gelir grubu ve standart gelir grubu projeleri yer alıyor.

Burdur Spor Salonu yıl sonunda hizmette!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Burdur'da yapımı devam eden Spor Salonu ve Yüzme Havuzu projeleri hakkında bilgi verdi. Şiran, yatırımların 2017 yılı sonuna kadar hizmete girebileceğini söyledi.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Burdur Karamanlı TOKİ Konutları'nın yüzde 40'ı tamam!

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Karamanlı'da inşaatı devam eden projeleri inceledi. Özçelik, TOKİ tarafından inşa edilen konutlar hakkında bilgi verdi.

Burdur Bucak’ın yarım kalan projeleri tamamlanacak!

Ak Parti Burdur Bucak İlçe Başkanı Kadir Yaman, ilçedeki sorunları anlattı. Yaman, “Bucak’ın yarım kalan projelerini tamamlayacağız'' dedi.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Burdur turizm projeleri Haberi

Burdur turizm projeleri

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, bugüne kadar destek verilen, hayata geçirilen tam 179 projenin dışında geçtiğimiz günlerde kapanan 13. çağrıda toplam bütçesi 51 milyon TL olan 117 proje daha alındı. Bunların içinde 7 adet otel 6 adet kesimhane 1 adet soğuk hava deposu 2 adet Mermer işleme projesi bulunmaktadır. 



SESSİZ ve derinden kalkınmasını sürdüren Burdur, tarımsal anlamda çok şanslı bir şehir. Çünkü Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu telaffuzu güç rakamlarla bu şirin ilimize yardım ediyor. Kurumun Burdur İl Koordinatörü Selim Okka yatırımcılara sağlanan kolaylıklar ve projeler hakkında rıli bilgiler verdi: "Tan ve Kırsal Kalkmma/ı Destekleme Kurumu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın ilgili kuruluşudur. Kurumumuz Avrupa Birliği tarafından aday ve potansiyel aday ülkelere destek amacıyla oluşturulan Kırsal Kalkınma-IPARD programı hibe...