05 / 05 / 2024

Burdurda 15 tesisin temel atma töreni gerçekleşti

Burdurda 15 tesisin temel atma töreni gerçekleşti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Burdur'da 121 milyon lira maliyetli 15 tesisin temeli atma töreni ve 41 milyon maliyetli 18 tesisin de açılışını yaptı.

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

Karabük'teki 15 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Karabük ve İlçelerinde hayata geçirilecek 15 tesisin temel atma törenine katıldı.

Karabük’te 225 milyon TL'lik 15 tesisin temeli atılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 15 Eylül Cuma günü Karabük’te düzenlenecek toplu temel atma törenine katılacak. Eroğlu tarafından 225 milyon lira yatırım bedelli 15 adet tesisin temelini atılacak.

Bartın'daki tüm dereler ıslah edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Bartın'da. Eroğlu, "Bugün 93 milyon lira maliyetinde 15 tesisin temelini atacağız. Biz Bartın'daki tüm dereleri ıslah etmeye karar verdik." dedi.

Çankırı'da 77 milyon liralık projelerin toplu açılış töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çankırı'da 77 milyon yatırım bedelli 15 tesisin temelini atmaya geldiklerini ayrıca yöreye 77 milyon yatırım bedelli 18 yatırım daha yapacaklarını dile getirdi.

Veysel Eroğlu'ndan Çankırı'ya 77 milyon liralık yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 15 tesisin temelini atmak ve açılışını gerçekleştirmek için Çankırı'ya geldiklerini ifade eden Bakan Eroğlu, kentte 77 milyon lira yatırım bedeline sahip 18 müjdeyi de açıklayacağını söyledi.

Keçiören'de 15 bin metrekarelik spor tesisinin temeli atıldı!

15 bin metrekare alana inşa edilecek tesisin temel atma törenine, Başbakan Yardımcısı Türkeş ile Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç katıldı. Kılıç: "Malatya, Muğla ve Eskişehir'de inşa edilen il seviyesinde bir salonu Keçiören'e kazandıracağız" dedi.

İzmir Club Resort Atlantis 15.8 milyon TL'ye satılıyor!

Seferihisar Belediye Başkanlığı, İzmir Seferihisar'ın Sığacık ilçesinde bulunan Club Resort Atlantis Tatil Köyü'nü satışa çıkardı. Söz konusu tesisin toplam satış bedeli 15 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Burdur'da 15 tesisin temel atma töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Burdur'da 121 milyon lira maliyetli 15 tesisin temeli atma töreni ve 41 milyon maliyetli 18 tesisin de açılışını yaptı.

Kütahya'nın cazibe merkezi: 1.Organize Sanayi Bölgesi!

2004 yılında 15 tesisin bulunduğu OSB'de 2014 yarıyılı itibariyle 74 tesis yer alırken, istihdam edilen personel sayısı da 700 kişiden 2014 yarıyılı itibariyle 6600 kişiye ulaştı.

Samsun'da 8 tesisin temeli atılacak!

Samsun’da 8 tesisin temeli 14 Mart 2014 Cuma Günü saat 15.00’te 19 Mayıs Barajı şantiye alanında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımı ile atılacak...

Erciyes'te 15 tesisin açılışı yapıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Tekir bölgesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, proje kapsamında yaklaşık 3 yıl önce temel attıklarını ve 59 yerde tesis yaptıklarını söyledi...

Erciyes'te 15 tesisin açılışı yapıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Ozhaseki, Tekir bölgesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, proje kapsamında yaklaşık 3yıl önce temel attı klan nı ve 59 yerde tesis yaptıklarını söyledi.

Burdurda 15 tesisin temel atma töreni gerçekleşti Haberi

Burdurda 15 tesisin temel atma töreni gerçekleşti

Törene Bakan Eroğlu'nun yanı sıra, Burdur Valisi Hasan Kürklü, AK Parti milletvekilleri ve milletvekili adayları ile Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de katıldı. Yatırımlar ile Burdur'da 75 bin 160 dekar arazinin sulanacağını vurgulayan Bakan Eroğlu, "Bu tesislerle birlikte Burdur şehir merkezi, bir ilçe ve 15 köy taşkınlardan korunacak. Burdur'un orman varlığının artırılmasının yanında erozyonla mücadele edilecek. 295 dekar alanda ceviz, badem ve fıstık çamı fidanları ile gelir getirici tür ağaçlandırma çalışması yapılarak, vatandaşlarımıza ek gelir sağlanacak. Orman köylülerimize kredi ve destek sağlanacak. Orman yolları ve onarımı ile yangınla etkin mücadele sağlanacak. Tabiat parkının çevre düzenlemesi yapılırken, ulaşım kolaylığı da sağlanacak. Hava tahminlerinin daha sağlıklı ve zamanında yapılması sağlanacak" diye konuştu. Tören, Bakan Veysel Eroğlu'nun, vatandaşa kayısı, badem ve...