07 / 07 / 2024

Burger House kaç şube açacak

Burger House kaç şube açacak

Burger House, hedef büyüttü. Şirket kurucuları Özüm Sönmezalp, geçen yıl ortaklık yaptıkları HD Group ile büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’da da büyümeyi hedefliyor. Şirketin 2019 hedefi ise yurtiçi ve yurtdışında 90 restorana ulaşmak.

Bozcaada'ya da Tiny House yasağı geliyor! 

Bozcaada ilçesinde belediye tarafından, kaçak konaklamanın önüne geçmek için adada son zamanlarda artan "Tiny House" olarak adlandırılan tekerlekli ahşap evler için mühürleme işlemi yapıldığı duyuruldu.

Edirne'de 'tiny house' ve kaçak yapılara artık izin verilmeyecek!

Edirne'nin tarım arazilerini korumak amacı ile tiny house (küçük ev) ve kaçak yapılara izin verilmeyeceği kaydedildi. 

Hidraz Sep House Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hidraz Sep House Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Hosseınkhanı ve Sepıdehsadat Vafa ortaklığı ile kuruldu.

Ev ve kira fiyatları arttı, kaçak yapılaşma başladı!  ‘Tiny house’ alan tarlaya indi!

Kaçak yapılaşma, ev ve kira fiyatlarının artmasıyla yeniden gündeme geldi. Tiny house alanlar köylere ve tarım alanlarına inerek barınma sorununa çözüm buldu. İşte detaylar... 

Tiny house alacaklar dikkat! Bu 4 altın kuralı sakın gözden kaçırmayın! Peş peşe açıklandı! 

Türkiye'nin ilk Tiny House üreticisi Yako Groups Yönetim Kurulu Başkanı Galip Ölmez, tiny house almadan önce dikkat edilmesi gerekenler, '4 Altın Kural' diyerek açıkladı. Peki Tiny house alacaklar nelere dikkat etmeli? 

Tinyköy Paradise'ta 289 bin TL'ye tiny house arsası! Taksit fırsatını kaçırmayın!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Paradise fiyatları 289 bin TL'den başlıyor. İşte taksit fırsatı da sunulan Tinyköy Paradise ile ilgili merak edilen detaylar...

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

HD Holding AVM'lerde 15 şube daha açacak!

Bünyesinde HD İskender, HD Döner, Tadım Pizza, Pidem ve Burger House markalarını barındıran HD Holding, yatırımlarına devam ediyor. Firma, Türkiye'nin en büyük yerel ve ulusal zincir restoran grubu olarak hizmet veriyor.

Neva İnşaat Bostancı'yı dönüştürüyor!

Burger House markasını Türkiye'ye kazandıran ve aynı zamanda İngiltere'de TJ's BURGER markasının da sahibi olan Kemal Gürer'in kurduğu Neva İnşaat kentsel dönüşüm le ilgili Bostancı'da proje üretiyor.

Burger House 90 restorana ulaşacak!

Burger House, hedef büyüttü. Şirket kurucuları Özüm Sönmezalp, geçen yıl ortaklık yaptıkları HD Group ile büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’da da büyümeyi hedefliyor. Şirketin 2019 hedefi ise yurtiçi ve yurtdışında 90 restorana ulaşmak.

HD İskender Suudi Arabistan’ da şube açacak!

Bünyesinde HD İskender, HD Döner, Pidem, Tadım Pizza ve Burger House bulunan HD Group, 140 şubesiyle hizmet veriyor. HD Group Başkan Yardımcısı Kaan Demirağ, “Başlangıçta yurtdışında iki şube açmayı hedefliyoruz” dedi...

Türk hamburgerci Burger House, Güney Afrika'da şube açacak!

İlk şubesini 2009'da İstanbul Bağdat Caddesi'nde açan Burger House'un hızına yetişmek zor. Kısa sürede İstanbul, Ankara ve Bursa'da 12 şubeye ulaşan şirket, yurtdışı atağıyla da dikkat çekiyor

Burger King'in hissedarı Nicolas Berggruen'in ilgisini büyük evler çekmiyor, otellerde yaşıyor!

Burger King zincirinin hissedarları Nicolas Berggruen, 2.4 milyar dolarlık servetine rağmen otellerde yaşıyor, özel eşyalarını kağıt bir poşette taşıyor

Burger House kaç şube açacak Haberi

Burger House kaç şube açacak


Gurme burger alanında faaliyet gösteren 30 şubeli Burger House, hedef büyüttü. Şirket kurucuları Özüm Sönmezalp, geçen yıl ortaklık yaptıkları HD Group ile büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’da da büyümeyi hedefliyor. Şirketin 2019 hedefi ise yurtiçi ve yurtdışında 90 restorana ulaşmak.

2009 yılında İstanbul Şaşkınbakkal’da açtığı ilk şube ile gurme burger alanına giriş yapan Burger House, şu anda 30 şubeye ulaşmış durumda. Girişimci Özüm Sönmezalp’in Günaydın’ın patronu Cüneyt Asan’ı da yanına alarak yarattığı marka, farklı bir ortaklık yapısıyla büyümesini sürdürüyor. 2013 Mayıs ayında HD İskender, HD Döner, Tadım Pizza, Dede Köfte ve Pidem markalarını bünyesinde bulunduran ve 100’ün üzerinde restorana sahip olan HD Group ile ortaklığa giden şirket, İstanbul’da kendi şubelerini açmayı, Anadolu’da ise franchise sistemiyle büyümeyi hedefliyor.


Burger House Ortağı Özüm...