03 / 05 / 2024

Burhanettin Bulut Çukurova Havalimanı açıklaması

Burhanettin Bulut Çukurova Havalimanı açıklaması

Yap - işlet - devret projesiyle yapılan Çukurova Havalimanı ile ilgili sorduğu sorulara cevap alamayan CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut bu kez de CİMER’e başvuruda bulundu. Ancak soruları gizlilik gerekçesiyle yanıtlanmadı.

İcra dairelerinde derdest bulunan toplam dosya sayısı 21 milyon 703 bine çıktı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut vatandaşların bankalara olan borçlarının Mart'ın son haftasında 66,1 milyar Türk Lirası artarak 3,1 trilyon Türk Lirası'na yaklaştığını dile getirirken, icra dairelerinde derdest bulunan toplam dosya sayısı 21 milyon 703 bine çıktığını söyledi.

Siz de kara listeye alınmış olabilirsiniz! Milyonlarca kişiye bankalardan büyük şok! Şimdi bakın!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, 2022'nin ilk 9 ayında 1,2 milyon kişinin bankalara olan borcunu ödeyemediği için kara listeye alındığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Yüreğir'deki Kentsel Dönüşüm Meclis gündemine taşındı!

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunları Meclis'te gündeme getirdi.

İcra dosyaları pandemide arttı!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, 1 Ocak- 14 Mayıs tarihleri arasında icra ve iflas dairelerine toplam 2 milyon 754 bin 926 yeni dosya geldiğini belirtti. Bulut, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Burhanettin Bulut'tan Çukurova Havalimanı açıklaması!

Yap - işlet - devret projesiyle yapılan Çukurova Havalimanı ile ilgili sorduğu sorulara cevap alamayan CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut bu kez de CİMER’e başvuruda bulundu. Ancak soruları gizlilik gerekçesiyle yanıtlanmadı.

Burhanettin Bulut'tan esnafa kira yardımı açıklaması!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Kovid-19 salgını sürecinde iş yerleri kapanan eğlence sektörü çalışanları ve müzisyenlerle buluştu. AÇEYDER Başkanı Feridun Özkan, sorunlarını anlattı. Bulut, "Esnafa sağlanan kira yardımı yeterli değil" dedi.

Çukurova Havalimanı ihalesinde şartnamenin değiştirilmesi TBMM'de!

Çukurova Havalimanı'nın üstyapı tesisleri için açılan ihaleye ait şartnamenin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bulut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim'de yeniden yapılacak! 

Limak-Kalyon-Cengiz’in elenmesinden sonra Mart'ta iptal edilen ve Ulaştırma Bakanı’nı yiyen Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim sonunda tekrar yapılacak. CHP milletvekili Burhanettin Bulut, “Gözümüz, bu ihalede. 500 milyon Avro harcanacağına mevcut havaalanı modernize edilsin” dedi.

Adana'daki metro inşaatına ilişkin 6 soru TBMM'de!

Adana'daki metro inşaatının Bakanlığa devredilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çukurova Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı yapıldı!

Çukurova Belediyeler Birliği (ÇBB) Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı, Birlik Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında Adana’da yapıldı. Başkan Kocamaz toplantıda önemli açıklamalar yaptı...

Yapı sektörü 1. Çukurova Yapı Zirvesi'nde buluştu!

1. Çukurova Yapı Zirvesi, yapı sektörünün tüm paydaşlarını buluşturdu. Zirve’de Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz kent vizyonunu katılımcılarla paylaştı.

Çukurova’dan Jennifer’a sert gönderme! Çok üzüleceksin!

Çukurova Gayrimenkul, Metropol İstanbul projesinden daire satın alan Jennifer Lopez’e verdiği tam sayfa ilanda gönderme yaptı. Firma, “Jennifer, yıldızlara layık bu lüksü bu fiyata kaçırdığın için çok üzüleceksin” dedi...

Kartal Çukurova Tower projesinde yüzde 1 peşinat! 132 bin TL!

Kartal'da yer alan Çukurova Tower projesinde ödemeler yüzde 1 peşinatla yapılıyor. Projede daire fiyatları 132 bin liradan başlıyor...

Burhanettin Bulut Çukurova Havalimanı açıklaması Haberi

Burhanettin Bulut Çukurova Havalimanı açıklaması

Yap - işlet - devret projesiyle yapılan Çukurova Havalimanı ile ilgili sorduğu sorulara cevap alamayan CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut bu kez de CİMER’e başvuruda bulundu. Cumhuriyet'ten Mustafa Çakır'ın haberine göre; ancak sonuç değişmedi. Tartışmalı Çukurova Havalimanı için ne kadar kamulaştırma yapıldığı, karşılığında kaç TL ödendiği soruları yanıtlanmadı. 

CHP’li Bulut, “Çukurova Havaalanı için kaç dönüm alan kamulaştırılmıştır? Kamulaştırılan bu alan için toplam ne kadar ödeme yapılmıştır?” sorularını yöneltti. 

CİMER, Bulut’a DHMİ İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı’ndan iletilen cevabı yolladı. DHMİ bu sorulara şu yanıtı verdi: 

“Çukurova Havalimanı kamulaştırması ile ilgili bilgiler kurumsal gizlilik arz ettiğinden bilgi verilememektedir.”

"TEMELİ ATILMADAN ŞAİBELİ HALE GELDİ"

Bulut, Çukurova Havalimanı’nın temeli atılmadan şaibeli hale geldiğini belirtti. “Tarım arazilerinin köylülerden dönemin etkin iş insanları tarafından satın alındığı, sonrasında...