05 / 05 / 2024

Burhanettin Uysal

Burhanettin Uysal

Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından inşasına bir yıl önce başlanan ve üstten bakıldığında hilal ve yıldız şeklinde görünen stadın yapımında sona gelindi. Stat 6 ay içinde tamamlanacak

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Uysal Altyapı Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uysal Altyapı Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mevlüt Uysal tarafından kuruldu.

Mimar Burhanettin Yurdagül vefat etti! 

Mimar Burhanettin Yurdagül hayatını kaybetti. Merhum Burhanettin Yurdagül'ün cenazesi Sivas Ayyıldız Camisi'nden kaldırılacak. 

Uysal Öz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uysal Öz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  300 bin TL sermaye bedeli İle  Osman     Özbolat  tarafından kuruldu.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Burhanettin Bulut'tan Çukurova Havalimanı açıklaması!

Yap - işlet - devret projesiyle yapılan Çukurova Havalimanı ile ilgili sorduğu sorulara cevap alamayan CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut bu kez de CİMER’e başvuruda bulundu. Ancak soruları gizlilik gerekçesiyle yanıtlanmadı.

Uysal Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uysal Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özkan ve Halil Özkan ortaklığında kuruldu.

Burhanettin Bulut'tan esnafa kira yardımı açıklaması!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Kovid-19 salgını sürecinde iş yerleri kapanan eğlence sektörü çalışanları ve müzisyenlerle buluştu. AÇEYDER Başkanı Feridun Özkan, sorunlarını anlattı. Bulut, "Esnafa sağlanan kira yardımı yeterli değil" dedi.

Gültekin Uysal : Koruma altındaki doğal alanlar yapılaşmaya açılıyor!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamındaki çalışmaları değerlendirdi…

Ümit Uysal: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclisi'nin ihtisas komisyonları arasında bulunan Şehircilik ve İnşaat Komisyonu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette komisyon üyeleri tarafından Başkan Uysal’a Antalya için hazırlanan kentsel dönüşüm raporu sunuldu.

Burhanettin Uysal Haberi

Burhanettin Uysal

KBÜ yerleşke alanında 40 bin metrekare alan üzerine üniversite akademisyenlerinin hilal ve yıldız şeklinde tasarladığı stadyum, 25 bin kapasiteli olacak ve gece maçları oynanabilecek. KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal üniversitelerarası her türlü spor müsabakalarının yapılabileceği şekilde tasarlanan stadın, 6 ay içinde tamamlanacağını...