27 / 04 / 2024

Burhaniye cezaevi

Burhaniye cezaevi

Balıkesir‘in Burhaniye ilçesinde bulunan eski cezaevi adliye binası oluyor. Yeni adliye binası için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu’nda görüşülen plan değişikliği, meclis toplantısında kabul edildi.

Burhaniye'deki eski cezaevi adliyeye dönüşecek!

Balıkesir‘in Burhaniye ilçesinde bulunan eski cezaevi adliye binası oluyor. Yeni adliye binası için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu’nda görüşülen plan değişikliği, meclis toplantısında kabul edildi.

Erdek'teki cezaevi kütüphaneye dönüştürülecek!

Erdek'de, 58 yıl cezaevi olarak kullanılan ve Eylül 2014'te boşaltılan bina, İlçe Halk Kütüphanesi ile Erdek Evine dönüştürülecek. Bir yıl önce cezaevinin kapatılmasıyla 25 hükümlü ve tutuklu. Bandırma Cezaevi'ne nakledilmişti.

Van F Tipi Cezaevi önüne bekleme salonu inşa edildi!

Van Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinden uzak olan Van F Tipi Cezaevi önünde ziyaretçiler için özel bir bekleme salonu yaptı. Bekleme salonunda, gün boyunca ziyaretçilere ücretsiz sıcak çorba, çay ve su ücretsiz verilecek.

Batıçim Çimento'nun Burhaniye'deki tesisi üretime geçti!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., Balıkesir Burhaniye'de 2006 yılında faaliyete ara veren hazır beton tesisinin bugün itibariyle üretim faaliyetine tekrar başladığını KAP'a bildirdi.

Ankara Haymana'da yeni cezaevi için çalışmalar başladı!

Haymana B Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nun kapatılmasının ardından, yeni cezaevinin yapımı için çalışmalara başlandı. Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut cezaevi için açıklama yaptı.

Burhaniye Melih Bapuçcuoğlu Bulvarına yeni düzenleme!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Batı girişinde yer alan Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı’na yeni düzenleme yapılıyor. Kuvayı Milliye Anıtından Karınca Deresi’ne olan bölümü kapsayan Bulvarda asfalt yenilemesi yapılıyor.

Kandıra Açık Cezaevi futbol sahası hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Açık Cezaevi Kurumu'nda hayata geçirilen "Kocaeli Açık Cezaevi Futbol Sahası" törenle hizmete girdi.

Eski Bayrampaşa Cezaevi alanına ne yapılacak?

Eski Bayrampaşa Cezaevi’nin bulunduğu alana yapılması planlanan Alışveriş Merkezi projesi İstanbul İBB meclisinden tartışmalar eşliğinde kabul edildi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ret oyu kullanan CHP grubuna sitem etti.

Burhaniye'de imar planında görünen yollar açılmaya başladı!

Burhaniye'de hızlı bir gelişme yaşanırken, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü de imar planında görünen yolları açmaya başladı. Burhaniye Belediyesi tarafından yeni imar yollarının açılmasına da devam ediliyor

Bayrampaşa Cezaevi yaşam merkezi olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde eski Bayrampaşa Cezaevi arazisine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı alanlarının yapılmasına ilişkin plan kabul edildi.

Bayrampaşa Cezaevi arsası imar planı değişikliği onaylandı!

İBB Meclisi, 148 bin metrekarelik Bayrampaşa Cezaevi'nin arsasına konut ve işyerlerinin yapılmasını kapsayan imar planlarının 3 kez yargıdan dönmesine rağmen bölge için dördüncü kez plan değişikliğine gitti.

Bayrampaşa Cezaevi arazisi yaşam alanı oluyor!

Eski Bayrampaşa Cezaevi arazisine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına ilişkin yeni plan oy çokluğuyla kabul edildi

Bayrampaşa Cezaevi arazisine AVM mi yapılacak?

Mahkemenin 3 kez iptal kararına rağmen Bayrampaşa Cezaevi’nin imar planı Büyükşehir Meclisi’nden geçti. Başkan Aydıner, “İçerisinde AVM yok. Alışveriş merkezlerinin olacağı dükkanlar var” dedi.

Burhaniye cezaevi Haberi

Burhaniye cezaevi

Balıkesir‘in Burhaniye ilçesinde bulunan eski cezaevi adliye binası oluyor. Yeni adliye binası için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu’nda görüşülen plan değişikliği, meclis toplantısında kabul edildi. Buna göre eski cezaevi yıkılarak aynı bölgeye adliye sarayı yapılacak. Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Özer Koyuncu, “İlçemize yapılması planlanan yeni adliye binası ile ilgili Mahkeme Mahallesi 79 ada 1 parsel ile 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği talebimiz Büyükşehir Belediye Meclisimizce oy birliği ile kabul edildi.”...