28 / 04 / 2024

burhaniye yolları

burhaniye yolları

BURHANİYE'de yapılacak olan ve hayata geçirildiğinde birçok istihdamı da beraberinde getirecek olan Burhaniye Zeytin İşletme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ( OSB ) yollarının yapımına başlandı...

Burhaniye Belediyesi imar yollarını açıyor!

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından imar planında görünen yollar açılmaya devam ediyor.

Balıkesir Burhaniye'de imar yolları açılıyor!

Burhaniye Belediyesi Şehir Plancıları'nın oluşturduğu imar planlarının oluşturulduğu Burhaniye’de mevcut planlarda yol olarak görünen ancak görünümde yol olmayan yerler Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor.

Balıkesir Burhaniye'de yollar yenileniyor!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kırsal mahallelerdeki arazi yollarında çalışma başlattı. Dutluca ve Börezli mahallelerine ait arazi yollarında başlatılan çalışmaların diğer mahallelerde de devam edeceği açıklandı.

Burhaniye'de imar planında görünen yollar açılmaya başladı!

Burhaniye'de hızlı bir gelişme yaşanırken, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü de imar planında görünen yolları açmaya başladı. Burhaniye Belediyesi tarafından yeni imar yollarının açılmasına da devam ediliyor

Burhaniye Sanayi yolu düzenleniyor!

Burhaniye merkez mahalleleri için hazırlanan projeleri hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Büyük tonajlı kamyonların bozduğu yollar için modern altyapı imkanlarının sunulduğu düzenlemeler yapıyoruz" dedi.

Kiracı tahliye yolları!

Taşınmaz sahibinin kiracısını tahliye edebilmesi için haklı şartlarının bulunması gerekiyor. Bu şartlar Borçlar Kanunu'nda açıklanıyor. Kiracının tahliye davası gerekçeleri nelerdir? İşte, Kiracı tahliye yolları!

Türk Hava Yolları tavan fiyat uygulaması devam ediyor!

Türk Hava Yolları (THY), iç hat uçuş bileti tavan fiyat uygulamasından vazgeçildiğine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Mayıs ayında 309 lira olarak revize edilen tavan fiyat uygulaması devam ediyor...

3. köprü bağlantı yolları ihaleye çıkıyor!

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün bağlantı yollarını yıl sonuna kadar Yap-İşlet-Devret (YİD) modeliyle ihale etmeyi planladıklarını belirterek, “İhale hazırlık çalışmaları tamamlandı” dedi.

Türk Hava Yolları 65 yaş üstü indirimini kaldırdı!

Türk Hava Yolları (THY), 65 yaş üstü yolculara uyguladığı indirimi 23 Haziran itibari ile kaldırdığını duyurdu.THY'nin engelli, çocuk ve öğrenci indirimlerinin devam ettiği öğrenildi.

Üçüncü köprü bağlantı yollarında inşaat durdu!

Üçüncü köprü bağlantı yollarında inşaat durdu. Eski Edirne Asfaltı bölgesinden geçen üçüncü köprü bağlantı yolunda çalışan işçiler, paraları ödenmediği gerekçesiyle, iş makineleri ve kamyonlarıyla toprak yığarak, şantiye yolunu kapattı.

Kocaeli'deki köy yollarına V kanal uygulaması yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yenileme çalışması yaptığı tüm köy yollarına V kanal uygulaması gerçekleştiriyor. V kanallar ile asfalt altı malzemelerinin aşınmasının da önüne geçiyor.

Kocaeli Başiskele yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bir yandan şehirdeki yolların bakımını yaparken diğer yandan da solmuş yol çizgilerini yeniliyor. Toplam 6 bin 450 metrelik yol bölümünde çizgi yenileme çalışması yapıldı.

Konut kredisi erken kapatma ücreti geri alma yolları!

Kredi borcunu erken ödeyen bu nedenle "erken kapatma ücreti" adı altında yüzde 2'lik para kesintisine maruz kalan tüketiciler, ödedikleri bu bedelin iadesini bankadan isteyebiliyor. İşte konut kredisi erken kapatma ücreti geri alma yolları..

burhaniye yolları Haberi

burhaniye yolları

BURHANİYE'de yapılacak olan ve hayata geçirildiğinde birçok istihdamı da beraberinde getirecek olan Burhaniye Zeytin İşletme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'nin kurulacağı alanda Burhaniye Belediyesi tarafından yol çalışmaları başladı.Burhaniye'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde yeni kurulacak olan OSB için kurulacak alanda daha önce kamulaştırmasını yapmak suretiyle, bölgede bulunan vatandaşların tahliyesini yapan Burhaniye Belediyesi şimdi de imar planında görünen ve açılması gereken yolların yapımına başladı. 


Ege...