09 / 05 / 2024

Bürotime ofis eşyaları

Bürotime ofis eşyaları

2000 yılında Konya'da kurulan Bürotime, 2 bini aşkın ürün çeşidiyle Türkiye'nin en büyük ofis mobilyaları üreticisi konumunda. Bürotime, Tasarımda öncü, çok işlevli, insan sağlığına duyarlı, ergonomik ve çevreci ürünler üretiyor.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Turk Emlak Haber Ajansı yılan hikayesine dönen Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bölgede ofis açarak mağdurlarla bir araya gelmeye başladı.

İstanbul'un en yüksek ofis kirası hangi bölgede?

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2020 1. Çeyrek raporu yayınlandı. Rapora göre, En yüksek kira rakamının MİA’da yer alan Levent ve Zincirlikuyu Esentepe-Gayrettepe bölgelerinde talep edildiği belirtildi...

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

Torunlar GYO Mall Of İstanbul Ofis Bloğu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mall Of İstanbul Projesi bünyesindeki Ofis Bloğu'nun değerleme raporu yayınlandı...

Bürotime yurt dışı ağına Makedonya ve Lübnan mağazalarını ekledi!

Yatırımlarına dünya markası olma yolunda hız kesmeden sürdüren Bürotime, yurt dışı yapılanmasına devam ediyor. Bürotime yurt dışı ağına Makedonya ve Lübnan mağazalarını ekledi.

İstanbul’da büyüyen ofis stoku rekabeti kızıştırdı!

Yılın üçüncü çeyreğine, dövizle kiralama ve satışı sona erdiren düzenleme damga vurdu. İstanbul’da A sınıfı ofis kiraları ortalama yüzde 7 düşerken, devam eden ofis projeleri, İstanbul’daki ofis stokunun 2021’e kadar büyümeye devam edeceğini gösteriyor. 

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

İstanbul ofis bölgelerindeki boşluk oranı yüzde 18,45!

2017-4. Çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü Raporu'na göre İstanbul ana ofis bölgelerinde boşluk oranı,  Asya Yakasında yüzde 12,97’den yüzde 14,17’ye, Avrupa Yakasında ise yüzde 18,82’den yüzde 20,72’ye yükseldi. Bu gelişmelerle toplam boşluk oranı yüzde 18,45 oldu.

Kağıthane Cendere Bölgesi, ofis pazarında büyüdü!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 3. çeyrek raporu yayınlandı. Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda İstanbul ofis pazarı tüm yönü ile ele alındı. 

2017 yılında İstanbul’da A sınıfı ofis stoku büyüdü!

Bugün yayınlanan İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 Dördüncü Çeyrek Raporu'na göre 2017 yılında İstanbul’da A sınıfı ofis stoku büyüdü...

Cubes Ankara ev fiyatları 2018!

Daire teslimleri 2020 yılında yapılacak olan Cubes Ankara projesinde A blok home ofis ve exclusive rezidanslar, B blok ofis, otel ve kurumsal ofis kiralama alanları için planlandı..  

Bürotime ofis eşyaları Haberi

Bürotime ofis eşyaları

2000 yılında Konya'da kurulan Bürotime, 2 bini aşkın ürün çeşidiyle Türkiye'nin en büyük ofis mobilyaları üreticisi konumunda. Türkiye genelinde 72, yurtdışında ise 40 ülkedeki bayileri aracılığıyla ürünlerini tüketicilerle buluşturan Bürotime, çalışma hayatını kolaylaştırmayı, işin önündeki engelleri ortadan kaldırmayı, işyerinde verimi artıran ve fonksiyonel ofis mobilyaları ile tasarımda öncü, çok işlevli, insan sağlığına duyarlı, ergonomik ve çevreci ürünler üretiyor.


Ofis mobilyaları alanında sektörünün lider şirketi olan Bürotime, Yalnızca Türkiye’de yaptığı marka yatırımları ile değil dünyanın pek çok ülkesinde de yaptığı çalışmalar için 2009 yılı itibariyle TURQUALITY marka geliştirme programına kabul edildi. Sürdürülebilirliğe değer ve önem veren Bürotime, kısa bir süre önce en kapsamlı sürdürülebilir bina programları (Leed/Breeam) ve kanunlar tarafından tanınmış dünya çapında kabul edilen GREENGUARD sertifikasını almaya hak kazanarak, Türkiye’de...