18 / 05 / 2024

bürotime stripe koleksiyonu

bürotime stripe koleksiyonu

Ofis mobilyalarında “işi kolaylaştıran” Bürotime’ın Stripe koleksiyonu, sınırsız sayıda kombinasyon imkanı sunarak, farklı kullanım senaryoları uygulayabilme olanağı sağlıyor

Altınbaş'tan bir ilk! Besties Koleksiyonu'nda kaçırılmayacak dev fırsat! Altınbaş 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Karakter isimleri gerçek yıldız isimlerinden alınan Besties Koleksiyonu, Altınbaş'ta. Arkadaşlarınıza ve kendinize alabileceğiniz özel tasarımlardan biri olan Besties koleksiyonunda büyük fırsat başladı. İşte Altınbaş Besties koleksiyonu 30 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altınbaş'tan denge koleksiyonu! Tüm denge koleksiyonu takılarda net yüzde 43 indirim! 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş, denge koleksiyonu ürünlerinde büyük indirim kampanyası başlattı. Denge kolye, yüzük, küpe ve bilekliklerde net yüzde 43 indirim fırsatı başladı. İşte Altınbaş 11 Kasım 2022 fiyat listesi.

Çocuğuma bugün ne giydireceğim derdine son! De Facto’nun yeni çocuk koleksiyonu çıktı! 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okullar yarın açılıyor. Evde anneleri bir telaş sardı. Bütün anneler çocuklarına ne giydireceğim  diye düşünürken, De Facto çıkardığı çocuk koleksiyonu ile bütün anneleri rahatlattı. İşte De Facto 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

Bürotime yurt dışı ağına Makedonya ve Lübnan mağazalarını ekledi!

Yatırımlarına dünya markası olma yolunda hız kesmeden sürdüren Bürotime, yurt dışı yapılanmasına devam ediyor. Bürotime yurt dışı ağına Makedonya ve Lübnan mağazalarını ekledi.

Büyükçekmece Kara Afrika Müzesi'nin temeli atıldı!

Gazeteci ve yazar Hıfzı Topuz’un 50 yıl süresince Afrika’nın çeşitli bölgelerinden topladığı 450 parça mask ve materyallerden oluşan koleksiyonu, Büyükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kara Afrika Müzesi'nde sergilenecek.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Kalebodur Elegant Marbles koleksiyonu ile büyük ebatın ihtişamını sunuyor!

Kalebodur’un Elegant Marbles koleksiyonu ile yaşam alanlarında 80x160 cm ebadının ihtişamını hissedeceksiniz. Elegant Marbles koleksiyonu, porselen karoyu, yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla mekanlara taşıyor.

b.b. home passion V, Miami ruhunu yaşam alanlarınıza taşıyor!

Ünlü tasarımcı Barbara Becker’ın Miami’den ilham aldığı ve Rasch markası için özel olarak tasarladığı modern duvar kağıdı koleksiyonu "b.b. home passion V”, renkli ve egzotik Miami ruhunu yaşam alanlarınıza taşıyor…

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak 2016'da!

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) bu yıl; Nurus, Tuna, Delta ve Bürotime gibi ofis kategorisindeki önemli markalar da yer alacak.

Kale modüler koleksiyonu Zero'yu tanıttı!

Kale, bütünsel banyo çözümlerinin ideal bir örneği olarak hayata geçirdiği Zero koleksiyonu ile yaşam konforunu artırıyor. İşlevsel ve şık tasarımın en yalın haliyle buluştuğu modüler koleksiyon Zero, kullanıcılara vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Bürotime ergonomik ve çevreci ürünler üretiyor!

2000 yılında Konya'da kurulan Bürotime, 2 bini aşkın ürün çeşidiyle Türkiye'nin en büyük ofis mobilyaları üreticisi konumunda. Bürotime, Tasarımda öncü, çok işlevli, insan sağlığına duyarlı, ergonomik ve çevreci ürünler üretiyor.

Flou'nun Türk tasarımı Natevo Koleksiyonu Türkiye'de!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner'in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi.

bürotime stripe koleksiyonu Haberi

bürotime stripe koleksiyonu

Dar ve sıkışık ofis ortamlarındaki olumsuzluklara son veren Bürotime Stripe koleksiyonu ekip ruhunu destekleyen bireyselleştirilmiş ve ferah çalışma alanları sunuyor. Ofislerdeki tüm masa varyasyonları için çözümler sunan Stripe koleksiyonunun her parçasında rahatlık için düşünülmüş detaylar göze çarpıyor.

Bürotime’ın yönetici ve operasyonel grup kategorilerinde yer alan Stripe koleksiyonu, kullanım yerine göre şekillenebiliyor. Ürün çeşitliliği ve farklı renk kombinasyonları sayesinde kullanıcılar için özel seçenekler sunan Stripe koleksiyonu ile ister operasyonel, ister yönetici isterse toplantı odalarında, birlikte ya da kişisel olarak çalışılabilen, ferah çalışma ortamları yaratmak mümkün.