03 / 05 / 2024

Bursa 0

Bursa 0

İnşaat sektörü ise genel tanımlamalarda öne çıkan kırılgan yapısının aksine krizi fırsata dönüştüren bir seyir izledi. Büyükşehir Belediyesi'nin süreci hızlandırmak adına aldığı 0,50 emsal artışı kararı, bölgede bir hareketliliği sağladı.

Yeni konut finansmanı yürürlüğe girdi! 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut müjdesi!

Merakla beklenen yeni konut finansmanı programı, yürürlüğe girdi. Buna göre yüzde 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut almak mümkün olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karar kapsamında İstanbul 1’inci; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2’nci bölge diğer iller de 3’üncü bölge şeklinde belirlen

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Bursa'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Bursa’da kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayan fakat ruhsat alamayan riskli yapılara 0.50 emsal artışının bir kereye mahsus olmak üzere yeniden sağlanacağını söyledi.

Bursa'da dönüşen binaların önü açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 0.50 emsal artışından onay alacak 56 tane maddeye iptal oyu vererek, kentsel dönüşümde yeni bir anlayış ortaya koyduklarını belirtti.

Konut fiyatları Eylül'de en çok Bursa'da arttı!

İş Bankası'nın desteği ile hazırlanan REIDIN GYODER yeni konut fiyat endeksi ile REIDIN Emlak Endeksi Eylül ayı sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde konut fiyatları yüzde 0.79 yükselirken en çok artış yüzde 2.07 ile Bursa'da kaydedildi.

Bursa Kayıoba Konakları'nda 36 ay 0 faiz!

Bursa'da inşa edilen Kayıoba Konakları projesinde 36 boyunca 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire tipleri bulunuyor.

Bursa'da 0,50'ye kadar emsal artışı kararı iptal edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından alınan "0,50'ye kadar emsal artışı yapılabilir" kararı 3. İdare Mahkemesi tarafından kamu yararı gözetilmediği gerekçesiyle iptal edildi.

Orange City Bursa ev fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 8 iskonto uygulanan Bursa Orange City projesinde 60 ay 0 vade veya 120 ay 0,42 faiz oranı ev sahibi olunabiliyor...

Bursa'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi depreme dayanıksız yapı stokunu ortadan kaldırmak için düğmeye bastı. 0.5 emsal artışına izin veren Büyükşehir, böylece kentsel dönüşüme hız kazandırdı

Bursa'da belediyeler kentsel dönüşüme hız verdi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşümü hızlandırmak için aldıkları 0,50 emsal artışı kararının kentte ayrı bir sinerji ve hareket yarattığını belirterek, "20'nin üzerinde site başvuruda bulunarak belediyemizden onay aldı.

Bursa'daki emsal artışı dönüşümü tetikledi!

Bursa’da kentsel dönüşümün sağlanması için Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanmaya başlanan ve hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hem de hükümet tarafından desteklenen 0.50 emsal artışı uygulaması dönüşümü tetiklerken, Ataevler’teki 37 blokluk Umut Sitesi’nde de yıkımlar başladı.

Bursa'da emsal artışına mahkemeden iptal!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 'riskli bina tespit edilerek kentsel dönüşüm yapılması halinde 0.50'ye kadar emsal artışı yapılabilir' kararı, Bursa 3'üncü İdare Mahkemesi'nden döndü.

Bursa'daki 0,50 emsal artışı kararı bölgede hareketlilik sağladı!

İnşaat sektörü ise genel tanımlamalarda öne çıkan kırılgan yapısının aksine krizi fırsata dönüştüren bir seyir izledi. Büyükşehir Belediyesi'nin süreci hızlandırmak adına aldığı 0,50 emsal artışı kararı, bölgede bir hareketliliği sağladı.

Bursa 0 Haberi

Bursa 0

Dünya'da 2014'te kırım kriziyle başlayan siyasi kutuplaşma, 2015'e ekonomik bunalım olarak yansıdı. Rusya'nın Kırımı işgali sonrası AB ve ABD tarafından Rusya'ya yönelik başlatılan yaptırımlar, hem Doğu hem de Batı blokunu zora soktu. 


Öyle ki Batı bloku, Yunanistan'ın iflasıyla büyüyen çatlağın sarhoşluğunda, nükleer üzerinden soyutladığı İran'a bile sıcak bakmaya başladı ve 100 milyar dolarlık İran pazarı üzerindeki ambargoyu kaldırdı. 


Doğu blokunda ise Çin merkezli ekonomik daralma önce Asya sonra dünya borsalarında derin kırılmalara neden oldu. Petrol fiyatları da tarihi bir çöküşle küresel sarsıntıyı daha da derinleştirdi. 


Üstüne bir de Suriye'deki savaş ortamının genişlemesi ve mültecilerin Avrupa'ya doğru göç hareketi eklenince kriz sosyolojik bir boyuta ulaştı. 


Küresel ölçekte bu kaotik sürecin yaşandığı 2015 yılında Türkiye'de ekonomiden çok siyasal ve sosyolojik olaylar öne çıktı. Peş peşe...