12 / 05 / 2024

bursa 2014 çevre düzeni planı

bursa 2014 çevre düzeni planı

Bursa 2020 yılı 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 18 Mart 2014 tarihinde askıya çıktı. 1 ay boyunca askıda kalacak olan çevre düzeni planı bakanlık tarafından 10 Mart 2014'te onaylandı...

Bursa'da yeni çevre düzeni planı: Sanayi alanları artacak mı?

Bursa’nın 2040 Yılı 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı, kentte bir kez daha ‘sanayi alanları’ tartışmasını gündeme taşıdı. Sanayiciler, kentte büyük ölçekli yatırımlar için alan kalmadığını ileri sürdü.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa'daki 22 konut ve 22 iş yerini satışa çıkardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 22 adet konut ve 22 adet iş yerini satışa çıkardı.

İznik Gölü sahilinde inşa edilen kaçak yapı yıkıldı! 

Orhangazi’de İznik Gölü sahilinde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapı Bursa İl Çevre Müdürlüğü kararı ile yıkıldı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarının 3'te biri satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa- Osmangazi’ deki Botanik 224, Atış Premium ve Yükselen Park projelerine talep yağıyor. Gayrimenkullerin üçte biri sahiplerini buldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki 388 gayrimenkulü satışta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki 351'i konut, 37'si işyeri olmak üzere toplam 388 gayrimenkulü Turyap aracılığı ile satışa çıktı..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarını Turyap satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 

Bursa Uluabat Gölü'ne, 30 milyon TL’lik çevre yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi,Uluabat gölüne 30 milyon TL’lik çevre yatırımı yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, göle temiz su bırakılmasını sağlayacak Akçalar Arıtma Tesisi inşaat alanını inceledi.

Bursa Büyükşehir'den 1.3 milyar TL'lik çevre yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi 1 milyar 300 milyon TL’yi aşan çevre yatırımları ile kentin gelecek 50 yılını güvence altına aldı.

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü binası yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü'nün binası 7 milyon liraya yeniden inşa ediliyor. 50 yılı aşkın süredir kullanılan Bayındırlık binası, 10 günde özel ekiplerce yıkıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa İl Müdürlüğü yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü'nün binası 7 milyon liraya yeniden inşa ediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından aynı yerde iki katı yer altında olmak üzere 5 katlı olarak inşa edilecek yeni binanın 1.5 yıl içerisinde teslim edilmesi plan

Çevre Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü binası için ihale düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü Hizmet Binası Yapımı İşi için açılan ihaleyi 7 milyon 830 bin liralık teklif veren Şakir Aksu İnşaat kazandı.

Bursa Çarşampbazarı Çevre Şehircilik binası yolu kapatılacak mı?

Bursa'nın kent içi ulaşımında önemli bir kavşak görevi üstlenen Çarşambapazarı Çevre ve Şehircilik 11 Müdürlüğü binasının önündeki yol, bakanlığın imar planını değiştirmesi ve yolu kendi arsasına dahil etmesi nedeniyle kapatılmak isteniyor.

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü’nde dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü’nde dönüşüm başladı. Stadyum Caddesi’ndeki mevcut binalarının yıkımı sessiz sedasız sürerken, planlara göre yeni binalar zemin+4 kat olarak yapılacak.

bursa 2014 çevre düzeni planı Haberi

bursa 2014 çevre düzeni planı


Bursa 2020 yılı 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 18 Mart 2014 tarihinde askıya çıktı. Bursa 2020 yılı 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 10 Mart 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylanmıştı. İmar planları 18 Mart 2014 tarihinde askıdan inecek.




Bakanlık yazısı için tıklayın


Askı tutanağı için tıklayın


Çevre düzeni plan değişikliği için tıklayın



Gülcihan...