08 / 05 / 2024

Bursa 2015 İnşaat Fuarı nerede

Bursa 2015 İnşaat Fuarı nerede

Bursa İnşaat Fuarı, bugün kapılarını açıyor. 12 Nisan'a kadar sürecek fuara eş zamanlı 3. Bursa Dekorasyon Fuarı da gerçekleşecek. Fuara 40 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Bursa 2015 İnşaat Fuarı 9-12 Nisan'da!

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay BTSO öncülüğünde düzenlenecek olan İnşaat Fuarı, 9-12 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Körfez ülkelerinden önemli inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarını da fuar için Bursa’da ağırlayacaklarını belirtti..

Ev almak isteyenler dikkat! Konut fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi?

İnşaat sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Bursa Grup İnşaat A.Ş. Koordinatörü Mustafa Andıç, konut fiyatlarının enflasyonun altında ilerlediğini söyleyerek, bu durumun bir süre daha devam edeceğini kaydetti.

Bursa'da inşaat sektörünün gücüne güç katacak güç birliği!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetimini ziyaret ederek önemli bilgiler aldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Bursa binasının 2021 yıl sonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar oldu?

İmar barışı yeniden başlayacak mı? 

MÜSİAD Bursa Şubesi İnşaat Sektörü Genel Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Demirtaş, imar barışı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Peki imar barışı yeniden başlayacak mı? İşte yanıtı...

Bursa’nın inşaat firmaları NGYO Konut Market'te satış yapacak!

İnşaat sektörünün son dönemde parlayan yıldızları arasında yer alan  Bursa'da uzun yıllardır hizmet veren  Güler İnşaat, Ngt İnşaat ve Ngsem İnşaat şirketlerinin yapmış olduğu projelerdeki gayrimenkuller, yeni kurulan NGYO Konut Market bünyesinde satışa sunulacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde faaliyet gösteren Birel İnşaat, bu yıl iki kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Firma, yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.

İnşaat sektörü gücünü Bursa'da gösterdi!

Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarı 30 ülkeden 52 bin 225 kişinin katılımıyla gerçekleşti. İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, fuar ve sektörle ilgili görüşlerini paylaştı.

Bursa'da inşaat fuarı devam ediyor!

Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı devam ediyor. Fuarda, Osmangazi Belediyesi standında sergilenen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin dev maketi ziyaretçi akınına uğradı.

İTSO, Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katıldı!

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katıldı. Üyelere, İnegöl’ün tanıtımına yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür plaketi verildi.

Bursa'da inşaat sektörü temsilcileri yabancı alıcılarla buluştu!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, 15. Bursa İnşaat ve 2. Rising City Gayrimenkul Fuarları kapsamında Ekonomi Bakanlığının destekleriyle alım heyeti organizasyonu düzenledi.

Bursa Birlik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bursa Birlik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Hadsn Türksel imzasıyla kuruldu.

Panorama Bursa 1326'nın inşaatı hızla yükseliyor!

Panorama Bursa 1326'nın inşaatı hızla yükselmeye devam ediyor. İhale bedeli 20 milyon 912 bin TL olan müze için sanatsal çalışmaları ve kamulaştırma bedelleri ile birlikte toplam 35 milyon TL kaynak kullanılacak.

Bursa 2015 İnşaat Fuarı nerede Haberi

Bursa 2015 İnşaat Fuarı nerede

Tüyap Bursa tarafından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası işbirliğinde bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı, bugün kapılarını açıyor. 12 Nisan'a kadar sürecek fuara eş zamanlı 3. Bursa Dekorasyon Fuarı da gerçekleşecek. Fuara 40 binin üzerinde ziyaretçi...