05 / 05 / 2024

bursa araplar için yatırım merkezi

bursa araplar için yatırım merkezi

Her sene yaz ve kış mevsiminde yüz binlerce Arap turisti ağırlayan Bursa, Ortadoğu için yatırım merkezi haline geliyor. Arap turistler artık Türkiye'ye seyahat için değil, yatırım yapmak için geliyor..

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

TOKİ Bursa projesinde son dakika! Bu ilçedeki 103 yeni konut için beklenen tarih geldi!

Toplu Konut idaresi Başkanlığının Bursa projesi için son dakika müjdesi geldi. Bu ilçedeki 103 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Bursa 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! 683 ucuz konut için düğmeye basıldı! İhalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa 2022 projesinde toplam 683 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.

TOKİ Bursa projesi için start verdi! O ilçeye tam 251 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa projesi için düğmeye bastı. Projede 251 konut yer alıyor. İşte detaylar...

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! TOKİ Bursa projesi için tarih belli oldu!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa projesinde 509 yeni konut yer alacak.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

bursa araplar için yatırım merkezi Haberi

bursa araplar için yatırım merkezi

Her sene yaz ve kış mevsiminde yüz binlerce Arap turisti ağırlayan Bursa, Ortadoğu için yatırım merkezi haline geliyor. Arap turistler artık Türkiye'ye seyahat için değil, yatırım yapmak için geliyor. Bursalı ortaklarıyla şehirde konut ve arazi satışını hızlandıran Arap yatırımcılar, şehir merkezinde sıcak suyun olduğu semtlerde konut yatırımı yapmayı tercih ediyor. 


Kestel'deki Saitabat bölgesinde arazi ve konut alan Araplar, Bursa'da daha uzun süre kalmak için adım atıyor. Bursa'nın 1980'li yılları öncesinde Arap ülkeleri tarafından Türkiye'de illi tercih edilen yer olduğunu kaydeden Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Güney Marmara Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, son yıllarda Arapların Bursa'da bilhassa konut ve arazilere rağbet gösterdiğinin altım çizdi. Akkuş, Arapların ilgisinin Arap Turizm Teşkilaü tarafından 2013 yılında Bursa'nın turizm destinasyon merkezi ilan edilmesinden kaynaklandığını...