30 / 06 / 2024

bursa as merkez vatan bilgisayar mağazası

bursa as merkez vatan bilgisayar mağazası

Teknoloji perakendecisi Vatan Bilgisayar, Bursa AS Merkez’de 12 bin metrekare alanda Hiperstore mağazasını hizmete açtı.

Çin konut krizinden kurtulamıyor! Merkez Bankası kiralık konut piyasasına desteğini artıracak!

Konut krizinden bir türlü kurtulamayan Çin'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Verilen detaylara göre, Çin Merkez Bankası ve Çin Ulusal Mali Düzenleme İdaresi Çin'in kiralık konutların geliştirilmesi ve inşasına yönelik kredi desteğini arttıracağını açıkladı.

Çin Merkez Bankası'nın sosyal konut inşası için finansmanı artırması bekleniyor!

Goldman Sachs analistleri, Çin Merkez Bankası'nın Aralık ayında program aracılığıyla politika bankalarına 350 milyar CNY fon enjekte etmesinden sonra yayımladıkları araştırma notunda, Çin'in rehinli ek krediler yoluyla sosyal konut inşası için finansmanı artırabileceğini öngördü.

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor diyen Tunç Şatıroğlu rakam verdi!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında hızla yükselen altı fiyatları vatandaşların gündeminde. Yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorularını araştırırken Tunç Şatıroğlu ''Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor' diyerek rakam verdi.

Yatırımcılar dikkat! Hatice Kolçak duyurdu: Altın fiyatlarında asıl yükseliş Eylül ayında! 

Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor tazeleyen gram altın yatırımcılarını sevindiriyor. Dijitalde 1600 lira seviyesini aşan gram altın için Kolçak, asıl yükselişin eylül ayında olacağını belirtti.

As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Dolarda büyük deprem olacak! Yer yerinden oynayacak! Doların roket gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu! Hemen bakın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının etkisiyle dolar kuru yükselişe geçerken doların roket gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu. Yer yerinden oynayacak. Hemen bakın!

Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Şile'de yapıldı.

Altın değil, dolar hiç değil... İslam Memiş asıl buna yatırım yapın dedi! Yer yerinden oynadı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararını açıkladıktan sonra yatırımcılara açıklamalarda bulunarak asıl yatırım yapılması gereken yatırım aracını açıkladı.Altın değil, dolar hiç değil...

Doların 1,5 ay sonra ne kadar olacağı belli oldu! Tüm bildiklerinizi unutun, asıl rakam şimdi geldi! Yer yerinden oynadı

Dolar kuru uzun süredir sakin seyrederken Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. Doların 1,5 ay sonra ne kadar olacağı belli oldu. Merkez Bankası dolar için asıl rakamı paylaştı. Dolar ile ilgili tüm tahminleri unutun. İşte o rakam...

Merkez Bankası talimatı vermişti! Doları olanlar asıl şimdi yandı

Merkez Bankası bankalardan döviz işlemlerini piyasanın likit olduğu saat 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilmesini istedi. Bankanın bu hamlesinin işe yaradığı ve TL'deki oynaklığın engellendiği iddia edildi. Merkez Bankası verim aldığı bu sistemi sürdürecek.

Enka İnşaat, Yandex Merkez Binası inşaatı için 500 milyon Euro'luk sözleşme imzaladı!

ENKA ve Yandex LLC arasında, Moskova'da yapılacak olan yeni Yandex Merkez Binası'nın inşası için yaklaşık 500 milyon Euro'luk sözleşme imzalandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

bursa as merkez vatan bilgisayar mağazası Haberi

bursa as merkez vatan bilgisayar mağazası

Teknoloji perakendecisi Vatan Bilgisayar, Bursa AS Merkez’de 12 bin metrekare alanda Hiperstore mağazasını hizmete açtı. 


Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Haşan Vatan “Vatan olarak bugüne kadar teknoloji perakendeciliğinde gerek ürün çeşitliliği, gerek sunum, gerek müşteri üişkileri, gerek indirim kampanyalan ile her zaman iddialı olduk” dedi. Bu arada Vatan Bilgisayar aynı zamanda isteyen Bursalılar’a ücretsiz bilgisayar eğitimi fırsatı da...