09 / 05 / 2024

Bursa Atış yapı

Bursa Atış yapı

Türkiye'nin ilk ve en büyük fuarı olup 17-20 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan CNR 4. Emlak-Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı yerli ve yabancı katılımcılarıyla görkemli bir şölene dönüştü.

Ne Brezilya ne Bangladeş! Burası Bursa! Öyle bir ev yaptı ki her an uçuşa hazır vaziyette! Görenler şokta!

Ülke genelinde imar kanunu ihlallerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Vatandaşlar öyle evler yapıyor ki, görenler hayrete düşüyor. Bunlardan biri de Bursa'da yapılan bir ev... Evi görenler; 'uçuş için hazır' yorumunu yapıyor. İşte o ev...

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Devredilen bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı toplamda 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. AVM'nin yerine otel ve rezidans yapılması

Özelleştirme İdaresi'nden şok adım! 5 ildeki 11 gayrimenkulün satışı onaylandı!

Özelleştirme kapsamında bulunan 5 ildeki 11 taşınmazın satışı onaylandı. İşte ÖİB tarafındans atışı yapılan o gayrimenkullerle ilgili merak edilenler...

Kayseri Belediyesi uygun fiyata arsa atışı yapıyor! Hemen bakın!

Kayseri Belediyesi 10 farklı mahallede yer alan 12 aset arsanı satacağını ilan etti. İşte detaylar...

Binçat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binçat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Fatma Delikanlı tarafından kuruldu.

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Uğat tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş Hasan Yıldırım tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş ve Hasan Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Bursa Şehir Hastanesi Metrosu'nun akıbeti meclis gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'da yapımı devam eden Şehir Hastanesi Metrosu ile ilgili bazı iddialara ilişkin soru önergesi verdi. 

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

Bursa'daki yapılar depreme hazırlanmalı!

Olay Gazetesi köşe yazarı Mustafa Özdal bugünkü köşesinde Bursa'daki yapıların depreme dayanıklılığını kaleme aldı. İşte Mustafa Özdal'ın 'Vatandaş gönül rahatlığıyla yeni konutta bile oturamayacak mı?' başlıklı yazısı...

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Bursa’da yapı stokunun beton ve demir kalitesi düşük!

Bursa ve çevresinde kamu ve özel sektör yatırımlarında hızlanma gözlemlediklerine vurgu yapan Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay, Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamındaki alanlarda yapı stokunun beton ve demir kalitesinin en düşük seviyede olduğunu belirtti.

Bursa Atış yapı Haberi

Bursa Atış yapı


Türkiye'nin ilk ve en büyük fuarı olup 17-20 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan CNR 4. Emlak-Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı yerli ve yabancı katılımcılarıyla görkemli bir şölene dönüştü.


Atış Yapı'nın Bursa'nın en büyük kentsel dönüşüm çalışması olarak kabul edilen Atış Premium projesiyle yer aldığı fuarda, hem yerli-yabancı yatırımcılar hem de fuara özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları yoğun ilgi gösterdi. 


Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, "Bursa'yı Atış Premium gibi özellikli bir kentsel dönüşüm projesiyle temsil etmekten gurur duyuyoruz. Türkiye'nin de lokomotif sektörlerinden biri olan 'inşaatta kazmayı vur, katı çık dönemi' kapanalı çok oluyor. Hem müşteriler hem de yatırımcılar alırken de satarken de değer kazanacak. Farklılıkları ve kaliteleriyle göz dolduran projeler tercih ediliyor. Bizler de bu değişimin Bursa'daki önemli oyuncularından...