09 / 05 / 2024

Bursa Balat Vizyon Evleri nerede

Bursa Balat Vizyon Evleri nerede

Sa-ka İnşaat tarafından hayata geçirilen Balat Vizyon Evleri projesinde daireler 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Balat Vizyon Evleri 400 bin TL' den başlıyor.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

İnegöl Vizyon 12 soruda tüm detaylarıyla!

Bursa İnegöl’de yükselecek olan İnegöl Vizyon Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 306 adet konuttan ve 13 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, İnegöl Vizyon Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

İnegöl Vizyon nerede? İnegöl Vizyon fiyat listesi!

İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa'da hayata geçirilen İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı ve İnegöl Vizyon fiyat listesi...

306 dairelik İnegöl Vizyon Haziran 2023’te teslim edilecek!

Bursa İnegöl’de inşa edilecek olan GNR Günerler İnşaat’a ait olan İnegöl Vizyon, 2023 Haziran’da teslim edilmek üzere alıcılarını bekliyor. Proje ile ilgili tüm detaylar ise belli oldu. İşte ayrıntılar…

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Bursa'ya Osmangazi Meydanı inşa edilecek!

Görev süresinde 10 yılı geride bırakan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni döneme de sadece ilçeye değil. Bursa’ya vizyon kazandıracak projelerle başladı.

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Andapark Balat 2 sitesinde dava sürüyor!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bursa Nilüfer Andapark Balat 2 sitesindeki dava hakkında açıklama yayınladı. 

Osmangazi projeleri Bursa’ya değer katıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin vizyon projelerini AK Parti Bursa Milletvekilleri’ne anlattı.    

Trend GYO Balat 2'nin yapı kullanım izin belgesini aldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa İli, Nilüfer ilçesinde yer alan Balat 2 projesinin yapı kullanma izin belgesini aldı..

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Bursa Balat Vizyon Evleri nerede Haberi

Bursa Balat Vizyon Evleri nerede

Balat Vizyon Evleri 4 blok şeklinde yükseliyor. Toplam 52 adet daireden oluşan proje 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Bursa Balat Vizyon Evleri Uludağ manzarasına sahip. Proje içerisinde yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk parklı, çocuk parkı, kapalı ve açık otoparki fitness center, duş odaları gibi seçenekleri de bulunuyor.


Bursa Balat Vizyon Evleri projesinde daireler 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje Sa-ka İnşaat imzasıyla yükseliyor.


Bursa Balat Vizyon Evleri 400 bin TL' den başlıyor. Projedeki daireler 460 bin TL' ye kadar yükseliyor. Dairelerin teslimleri hemen yapılıyor.


Bursa Balat Vizyon Evleri iletişim

Adres: Balat Mh. Sıhhiye Cd. No: 48 Nilüfer / BURSA 

Tel: 0224 242 21 31

E-mail: [email protected]

Tülay...