17 / 05 / 2024

bursa Balkan Ticaret Fuarı

bursa Balkan Ticaret Fuarı

Bursa’da ilki düzenlenen Balkan Ticaret Fuarı kapsamında gerçekleşen panelde, Bursa ve çevresinin gayrimenkul performansı, Türkiye’nin gayrimenkul seyri ve balkanlardaki sivil mimari örnekler masaya yatırıldı.

İki şehirde sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak!

Bursa ve Samsun'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve ticaret imarlı olarak belirtildi. İşte o ihale ilanları...

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Balkan Manap tarafından kuruldu.

Sahte ilanları engelleyen düzenlemenin devreye girmesi Bursa'da konut fiyatlarını düşürdü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığının sahte ilanlarla spekülatif fiyat oluşumlarını engellemek için getirmiş olduğu ilan yasağının uygulanmaya başlamasıyla Bursa'da konut fiyatlarında gerileme görüldüğü kaydedildi.

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Balkan Damlapark'ta son fırsat!

Balkan Damlapark, Karnur İnşaat tarafından Bursa’nın hızla gelişen bölgesi Balkan, Naim Süleymanoğlu Caddesin'de yükseliyor. Balkan Damlapark projesinde son dairenin satışı devam ediyor. 

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Balkan Reva'da son fırsat! 

Balkan Reva projesi, Karnur İnşaat imzasıyla Bursa'da yükseliyor. Projede satışta son 1 adet 3+1 dubleks konut kaldı. Peki Balkan Reva'daki son konutun fiyatı ne kadar? İşte Balkan Reva ile ilgili merak edilenler... 

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Balkan, Ufuk Güneş ve Yavuz Debreli ortaklığında kuruldu.

Nilüfer Belediyesi, ticaret alanı imarlı arsa hissesi satacak!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de ticaret alanı imarlı arsa hissesi satacak. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnegöl Belediyesi ticaret ve sanayi imarlı iki arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve sanayi alanı imarlı.

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

bursa Balkan Ticaret Fuarı Haberi

bursa Balkan Ticaret Fuarı

Bursa’da ilki düzenlenen Balkan Ticaret Fuarı kapsamında gerçekleşen panelde, Bursa ve çevresinin gayrimenkul performansı, Türkiye’nin gayrimenkul seyri ve balkanlardaki sivil mimari örnekler masaya yatırıldı.


Balkan Ticaret Fuarı’nda gayrimenkul konusu, düzenlenen panelle tartışıldı. Panelde Bursa ve çevresinin gayrimenkul performansı, Türkiye’nin gayrimenkul seyri ve balkanlardaki sivil mimari örnekler masaya yatırıldı. Panelde Reidin Avrupa İş Geliştirme Müdürü Mete Varas, ‘Bursa ve çevresinin gayrimenkul performansı’, Restorasyon Anabilim Dalı Başkanı Dr. Özlem Bağrancı ise ‘Balkanlarda sivil mimari örnekler’ konulu seminer verdi.


Panel öncesi Türkiye’de gayrimenkulün seyri ve Bursa’nın yeri konusunda açıklamalarda bulunan Çalımlıoğlu Gayrimenkul AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve gayrimenkul uzmanı Harun Çalımlıoğlu, bugün Bursa’nın ne kadar geliştiğini, büyüdüğünü gösteren somut örneklerden birine daha tanık olduklarını belirterek, Bursa’nın Türkiye üzerindeki açılımının Balkan Ticaret Fuarı’ndaki gayrimenkul paneliyle...