30 / 04 / 2024

bursa beğenilir turizm

bursa beğenilir turizm

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Bursa Osmangazi ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi'nde yer alan 320 metrekarelik arsa ve üzerindeki taşınmazlar için en yüksek teklif 1.2 milyon TL ile Beğenilir Turizm'den geldi...

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Anbarkaya tarafından kuruldu.

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile Arman Aydın tarafından açıldı.

Bursa'daki dev turizm projesine ihale oyunu mu engel oluyor?

Bursa’da, işadamı Celal Gökçen’in hayata geçirmek istediği dev turizm projesine, CHP’li bir belediye meclis üyesi ve mafya işbirliği ile yapılan ihale oyununın engel olduğu iddia edildi...

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Arıcan ve Soner Ekmel Yılmaz tarafından kuruldu.

Ant Yapı, Radisson Collection’ı Bodrum’a getiriyor!

Ant Yapı, beşinci turizm yatırımını, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection ile Bodrum’da gerçekleştiriyor. Radisson Collection Resort & Spa Bodrum 2021 yılında faaliyete geçecek...

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

Bursa en çok konut satışında beşinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 2018 yılında bir önceki yıla göre konut satışları açıklandı. Bursa satılan 51 bin 362 konut ile beşinci sırada yer aldı.

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

bursa beğenilir turizm Haberi

bursa beğenilir turizm

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


KARAR


             TARİH             : 21/1/2015


             KARAR NO     : 2015/ÖİB-K-01


             KONU               : Türkşeker A.Ş. Taşınmazı


             Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca;


             Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) A.Ş.’ye verilen yetki çerçevesinde; ilgili mevzuat hükümleri, İhale İlan Metni ve İhale Şartnamesi hükümleri çerçevesinde Türkşeker A.Ş. tarafından “Satış” yöntemi ve “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle gerçekleştirilen ihale neticesinde, Özelleştirme Yüksek Kurulu’nun 13/1/1998 tarih ve 98/03 sayılı Kararına istinaden,


             Türkşeker A.Ş.’ye ait Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Muradiye Mahallesi,...