08 / 05 / 2024

Bursa Belediyesi İmar Komisyonu

Bursa Belediyesi İmar Komisyonu

Her ay farklı bir ilçeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, bu ay İnegöl´de toplandı. Bursa Büyükşehir İmar Komisyonu Üyelerinin ziyaretinde, İnegöl Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri de hazır bulundu.

Bursa'da kaçak yapılara geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karacabey Belediyesi, İmar Kanunlarına muhalefet ederek kamu alanlarını işgal eden, çevreyi ve doğayı tahrip edenlerle mücadeleye mevzuatlar çerçevesinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki kaçak yapılar da yıkılıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31602 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Bursa Belediyesi'ne Koza Han’ı koruma çağrısı!

Bursa’da UNESCO Dünya Miras Listesi’nde olan Koza Han’ın avlusuna yapılan kesme taş döşeme inşaatı tepkiler üzerine durduruldu. Mimar Seda Özen Bilgili, sökülen taşların da Han'ın özgün taşları olmadığını belirtirken belediyeye tarihi yapının korunması çağrısı yaptı.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Silivri Belediyesi'nden İzmir'e hasar tespit ekibi! 

Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki 4 inşaat mühendisi, deprem bölgesi İzmir’de hasar tespit çalışmalarına destek olmak için görevlendirildi. 

Sincan Belediyesi'nden 'E-Eksper' ve 'E-İskan' hizmeti!

Sincan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün verdiği desteklerle hizmet erişim alanını hızla genişletiyor. E-Eksper” ve  “E-İskan” uygulamaları büyük kolaylıklar sunuyor.  

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Bursa Belediyesi İmar Komisyonu Haberi

Bursa Belediyesi İmar Komisyonu

Her ay farklı bir ilçeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, bu ay İnegöl´de toplandı.


İnegöl Belediye Başkanvekili Turgay Yel´in karşıladığı Bursa Büyükşehir İmar Komisyonu Üyelerinin ziyaretinde, İnegöl Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri de hazır bulundu. Encümen salonunda gerçekleşen ziyarette, Büyükşehir İmar Komisyonu ile İnegöl Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri uygulamalarla ilgili istişarelerde bulundu.


Yapılan uygulamaların da değerlendirildiği görüşme sonrası Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, İnegöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü´nün bulunduğu ek hizmet binasına giderek burada İmar ve Şehircilik Müdürlüğü birimlerini ziyaret etti.


Personelle de görüşen komisyon üyelerine Belediye Başkanvekili Turgay Yel çeşitli hediyeler takdim etti. Turgay Yel, Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyelerini İnegöl´de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Komisyon her ay farklı bir ilçeyi ziyaret ediyor. Bu ayda İnegöl´de...