13 / 05 / 2024

bursa beşevler imar planı

bursa beşevler imar planı

Bursa Nilüfer'e bağlı Beşevler Mahallesi, kentsel dönüşüm amaçlı hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nilüfer Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği 5 Haziran'da askıdan inecek...

Ne Brezilya ne Bangladeş! Burası Bursa! Öyle bir ev yaptı ki her an uçuşa hazır vaziyette! Görenler şokta!

Ülke genelinde imar kanunu ihlallerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Vatandaşlar öyle evler yapıyor ki, görenler hayrete düşüyor. Bunlardan biri de Bursa'da yapılan bir ev... Evi görenler; 'uçuş için hazır' yorumunu yapıyor. İşte o ev...

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Live In Beşevler satışta! Telimler Mart 2024'te!

Taşkoyan İnşaat tarafından inşa edilen Live In Beşevler konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 28 adet daire inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

O belediye konut imarlı arsa satacak! İhale tarihi belli oldu!

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine bağlı Göçmenler Mahallesi Beşevler Sokak’taki konut imarlı hisseli arsa satılacak. Söz konusu arsa, 31 Ekim tarihinde açık teklif usulüyle satışa çıkacak.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu Beştelsiz imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 3330 Ada 1 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beşiktaş Ulus imar planlarına İBB'den onay!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından plansız alan olarak kaydedilen Beşiktaş Ulus'taki bir arazinin imar değişikliğine onay verildi. 

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bursa Güzelyalı imar planları vatandaşlara anlatıldı! 

Bursa Mudanya Belediyesi, Güzelyalı için hazırlanan imar planlarını vatandaşlara anlattı. 

Tuzla Şehriyaz Beşevler!

Tuzla Şehriyaz Beşevler projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 400 bin liradan başlıyor.

Şehriyaz Beşevler nerede?

Şehriyaz Beşevler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Şehriyaz Beşevler nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

bursa beşevler imar planı Haberi

bursa beşevler imar planı



Bursa Nilüfer İlçesi, Beşevler Mahallesi, 265/1, 297/1, 298/1-2, 299/1, 300/1, 301/1 parsellerde kentsel dönüşüm amaçlı hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nilüfer Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği 7 Mayıs 2015 tarihinde askıya çıktı. İmar planı 5 Haziran 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için