21 / 05 / 2024

bursa binası inşaat çalışması

bursa binası inşaat çalışması

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve inşaatı ihaleye katılan firmaların itirazları nedeniyle 4 ay durdurulan belediye binasında çalışmalar, Danıştay'ın onayından sonra yeniden başladı...

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

Yozgat DSİ Hizmet Binası'nın inşaatı hızlandı!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Başer, hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti. 

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı hakkında bilgi aldı.

Samsun'da 39 milyon liralık müzenin inşaatı durdu!

Samsun'da, yetersiz alanı olduğu nedeniyle kapatılan Arkeoloji ve Etnografya Müzesi için İlkadım ilçesinde başlatılan yeni müze binası inşaatına ara verildi.

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Giresun Özel İdaresi Hizmet Binası'nın inşaatına ilişkin 8 soru TBMM'de!

Giresun Teyyaredüzü Mahallesi'nde yapılan yeni İl Özel İdaresi Hizmet Binası inşaatı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Murat Kurum, Yargıtay binası inşaatını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İncek Bulvarı'nda inşaatı süren Yargıtay Başkanlığı hizmet binasını inceledi...

bursa binası inşaat çalışması Haberi

bursa binası inşaat çalışması

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve inşaatı ´ihaleye katılan firmaların itirazları nedeniyle´ yaklaşık 4 ay durdurulan belediye binasında çalışmalar, Danıştay´ın kesin onayından sonra tekrar hız kazandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Danıştay kararıyla önlerinde bir engel kalmadığını ve çalışmaların gece gündüz demeden aralıksız devam ettiğini belirterek, “Hedefimiz inşaatı 11 ay içerisinde bitirmek" dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu dönem kente kazandırılan stadyum, bilim teknoloji merkezi gibi anıtsal yapılar arasında yer alan yeni Belediye Hizmet Binası’nda inşaat çalışmaları yeniden hız kazandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İzmir-Ankara yolu üzerinde İnönü Caddesi´ne çapraz 45 bin metrekarelik alanda devam eden inşaatta incelemelerde bulundu. Bir kentin en önemli dokularından birinin belediye sarayı olduğunu ve Türkiye´nin dördüncü büyük kenti Bursa´nın şu an için kendisine ait bir...