02 / 05 / 2024

Bursa Bizim Ev Engelliler merkezi

Bursa Bizim Ev Engelliler merkezi

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi çok daha donanımlı ve kapsamlı bir binaya kavuşuyor. Yeni bina 19 Mayıs Mahallesi'nde yükselecek.

Bursa'da ev almanın tam zamanı!

Ülkede yaşanan ekonomik krizden dolayı gayrimenkul sektörü de etkilendi. Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi ve Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) Bursa Başkanı Göksel Birsen, gayrimenkul sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bursa'da ev fiyatları yüzde 50 yükseldi!

İnşaat Mühendisleri Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, konut fiyatlarındaki yükselişin en önemli faktörlerinden birinin ise inşaat malzemelerine yapılan zamdan kaynaklandığına dikkat çekiyor. 

Bursa'da ev kiraları hızla yükseliyor!

Bursa'da ev kiraları rekora koşuyor. Şehirde bin TL'den ucuz ev kalmadı. Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, fiyatlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ev almak isterken dolandırıldılar!

Bursa'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar müteahhide 100 ila 150 bin TL arasında ödeme yapan 20 kişi dolandırıldıklarını öne sürerek mahkemeye başvurdu. 

Semt bizim ev kira!

Kira geliri nedeniyle vergi mükellefi olanlar rekor kırarak 2 milyon 136 bine ulaştı. Bankalar ise verdikleri kredilerle ev sahiplerinin daha fazla ev almasını kolaylaştırıyor.

Bursa’da kiralık ev sayısı arttı!

Bursa’da koronavirüs salgını nedeniyle öğrencilerin memleketlerine geri dönmesiyle kiralık ev sayısı yükseldi, kira fiyatları ise düşüşe geçti.

Kemal Kılıçdaroğlu: Elazığ depremi aynı zamanda sosyal bir depremdir! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ depremi sonrası depremzelere yaptığı ziyarette bir yaralıya "Çocuklarının nerde?" dediğini, yaralınınsa “Onları kayınpederimin evine gönderdik, bizim ev soğuktu. O ev sıcak diye" dediğini belirtti...

10. Beton Kongresi 2-4 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisler Odası (İMO), Bursa Şubesi ev sahipliğinde Uluslararası 10. Beton Kongresi'ni düzenleyecek. Kongre 2-4 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bursa'da en çok kadınlar ev arıyor!

Türkiye’de sıfır konut projelerini tek bir çatı altında toplayan Hürriyet Emlak Projeland, şehirlerde cinsiyete göre internette ev arama verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre Bursa'da en çok kadınlar ev arıyor. 

Bursa'da konut stoku 5 yılda eritilecek!

Bursa'daki mevcut konut sayısı ve yapısının şehrin sosyal yapısına uygun olmadığını söyleyen Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, ''Bursa'da ev yok demeyin, her yer konut yığını'' dedi.

Bursa Gemlik'te 687 lira taksitle ev sahibi oldular!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için Cihatlı Mahallesi'nde inşa edilen sosyal konutların 3. kura çekimi gerçekleşti. Kura sonucunda 394 daire sahiplerine teslime edildi.

Bursa'da kaçak ev oyunu yıkımla bitti!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Uludağ Gökçeören Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edilen bir ev belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Ev sahibi olamayan emeklilere müjde!

Ev sahibi olamayan emekliler için proje başlatan Türkiye Emekliler Derneği, İstanbul, Ankara, Konya ve Bursa’da uygun fiyatla satılacak projeler başlattı...

Bursa Bizim Ev Engelliler merkezi Haberi

Bursa Bizim Ev Engelliler merkezi

19 Mayıs Mahallesi'nde yapılacak yeni bina için Nilüfer Belediyesi ve Taşyakan İnşaat Limited Şirketi arasında protokol imzalandı. Taşyakan İnşaat Limited Şirketi, Nilüfer Belediyesi ile imzaladığı protokol kapsamında Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin yeni binasını, ruhsat tarihinden itibaren 30 ay içerisinde tamamladıktan sonra bağışlayacak.


Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin protokolü Nilüfer Belediyesi Halk Evi Basın Toplantı Odası'nda gerçekleştirildi. Protokol imza törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Taşyakan İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Taşyakan, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey ve basın mensupları katıldı.


Protokolü, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Taşyakan İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Taşyakan imzaladı.





Bursada...