27 / 04 / 2024

bursa Blok Mermer Fuarı nerede

bursa Blok Mermer Fuarı nerede

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde fuarcılık atağına kalkan Bursa, 25-28 Kasım 2015 tarihleri arasında dünyanın ilk 'Blok Mermer Fuarı'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Bursa'da Blok Mermer Fuarı gerçekleşecek!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türk firmalarının mermer sektöründe dünyada lider konumda olduğunu belirtti..

Derya Grup, açık bej blok mermer üretimine başlayacak!

Otomotiv, pazarlama, inşaat, enerji, dekorasyon ve beyaz eşya sektörlerinde 41 marka ile faaliyette bulunan Derya Grup, Dr Marble ve Dr Mermer markaları ile açık bej blok mermer üretimi başlıyor.

Çin'e 5 milyon ton Türk mermeri gönderildi!

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Deng Li yaptığı açıklamada "Çin'e geçen yıl 5 milyon ton (Blok) mermer gitti, bence bu yılki rakam daha büyük olacak." dedi.

Tokat'ta kaya parçası üzerindeki ev görenleri şaşırtıyor!

Tokat’ta yol yapım çalışmaları sırasında kaya parçası üzerinde bulunan tek katlı ev görenlerin dikkatini çekiyor. Ev, blok mermer kesme makinesiyle kesilen kaya parçası üzerinde bulunuyor.

Yeni maden sahaları ihale ile satılacak!

Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarı'na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni maden sahalarının ihaleyle satılabileceğini açıkladı. 

TOKİ'den Bursa Orhaneli'ye yeni konutlar geliyor!

Bursa Orhaneli’de, Mermer OSB için ÇED raporu onaylandı. TOKİ'den Bursa Orhaneli'ye yeni konutlar geliyor.

Bursa Alpiş Aden House ne zaman teslim?

8 blok şeklinde yükselen Bursa Alpiş Aden House projesi 690 daire ve 2 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Peki Bursa Alpiş Aden House ne zaman teslim?

Bursa Prestij Hayat Sitesi fiyat!

Bursa Prestij Hayat Sitesi fiyat listesi 199 bin TL'den başlıyor. Proje 15 katlı 17 blok olarak toplam 1.518 bağımsız birimden oluşuyor...

Prestij Hayat Konutları Bursa fiyat!

Prestij Hayat projesi, Bursa Osmangazi'de 17 blok olarak hayata geçirildi. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan proje Bak Yapı imzası taşıyor...

Bursa Prestij Hayat konut fiyatları!

Bursa Osmangazi'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Hayat projesi 15 katlı 17 blok olarak yükseliyor. Projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor...

Mudanya Nefes Bursa'da yükseliyor!

Bursa'da hayata geçirilen Mudanya Nefes 4 blok halinde yükseliyor. Projede 40 adet daire bulunuyor.

Blok Mermer Fuarı’na Çinli ve Hintliler'den yoğun ilgi!

Blok Mermer Fuarı’na Çinli ve Hintliler akın etti. Yerli mermer üretici ve ihracatçı firmalar, kurulan iş bağlantıları ile 2017’nin ilk çeyreğini de garanti altına aldı.

Bursa YükselenPark'ta geniş daire seçenekleri!

YükselenPark, konut ve ofis blokları dükkânları ve alışveriş merkezleriyle ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açıyor. Bursa'nın merkezinde yükselen, 5 ada ve 22 blok olarak inşa edilen YükselenPark, merkezi konum avantajıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Erimtur Mermer'den Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'ne yatırım!

Erimtur Mermer Genel Müdürü Ertuğ Erim, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) tarafından yapılan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 metrekarelik alanda yeni tesis planladıklarını belirtti.

bursa Blok Mermer Fuarı nerede Haberi

bursa Blok Mermer Fuarı nerede

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde fuarcılık atağına kalkan Bursa, 25-28 Kasım 2015 tarihleri arasında dünyanın ilk 'Blok Mermer Fuarı'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 


DÜNYANIN KAPALI ALANDAKİ İLK BURSA'DA 

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa'ya sektörün gücünü yansıtacak önemli bir fuarı daha kazandırdıklarını belirtirken, MADSİAD Başkanı Erol Efendioğlu da fuarın önemli bir boşluğu dolduracağını ifade etti. 


"FUARLAR GUCUMUZU YANSITIYOR" 

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, günümüzün en önemli pazarlama ve tanıtım enstrümanları arasında yer alan fuarların, sektörlerin, bölgelerin ve ülkelerin kalkınmasına büyük katkı sağladığım ifade etti. Bursa'nın Türkiye'nin üretim ye ticaret merkezi konumunda olduğunu belirten İbrahim Burkay, kentin fuarcılık açısından da önemli bir potansiyel taşıdığım ifade etti. Bursa'ya 2-2,5 saatlik uçuş mesafesinde 1,5 milyardan fada nüfusun bulunduğuna dikkat çeken Başkan Burkay,...