17 / 05 / 2024

Bursa Çarşampbazarı Çevre Şehircilik il müdürlüğü

Bursa Çarşampbazarı Çevre Şehircilik il müdürlüğü

Bursa'nın kent içi ulaşımında önemli bir kavşak görevi üstlenen Çarşambapazarı Çevre ve Şehircilik 11 Müdürlüğü binasının önündeki yol, bakanlığın imar planını değiştirmesi ve yolu kendi arsasına dahil etmesi nedeniyle kapatılmak isteniyor.

125 bin TL'ye sıfır ev müjdesi! 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik evler ne kadar? 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evler, uygun maliyetleri ile pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Çevre koşulları baz alınarak üretilen prefabrik evlerin, metrekareleri ve oda sayılarına değişkenlik gösterebiliyor. Peki, 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik evler ne kadar? 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

131 bin TL'ye sıfır ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evler, uygun fiyatlarıyla vatandaşların bir numaralı tercihi olmayı başarıyor. Çevre koşulları göz önünde  bulundurularak yapılan prefabrik evlerin alanları farklılık gösterebiliyor. Vatandaşların ilgi odağı olan prefabrik evlerin fiyatları 131 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik evlerin

86 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler, uygun maliyetleri ile vatandaşların ilgisini çekmeyi başarıyor. Çevre koşulları esas alınarak üretiliyor ve metrekare oranları farklılık gösterebiliyor. Peki, 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki yıkımlar Mart'ta tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalan son binanın Mart'ta yıkılacağını belirtti.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 37 binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa’da 600 yıllık hanları çevreleyen 37 binanın yıkılmasıyla Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi tamamen ortaya çıktı. 

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar proje çevresindeki çürük binalar yıkılıyor!

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ni çevreleyen çürük binalar teker teker ortadan kaldırılıyor. Projede bir binanın yıkımı daha tamamladı. 

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'da hayata geçirilen kentsel tasarım projesi dahilinde çok katlı bir binanın yıkımı daha gerçekleşti. 

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar projesine onay verilmedi!

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi'ne onay verilmedi. Bilirkişi heyeti projedeki eksiklikleri ve uygun olmayan nitelikleri açıkladı.

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararını imzaladı. Söz konusu karar bölge esnafı tarafından tepki gördü.  

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa'da yeni çevre düzeni planı: Sanayi alanları artacak mı?

Bursa’nın 2040 Yılı 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı, kentte bir kez daha ‘sanayi alanları’ tartışmasını gündeme taşıdı. Sanayiciler, kentte büyük ölçekli yatırımlar için alan kalmadığını ileri sürdü.

Bursa Çarşıbaşı projesinin kazananı belli oldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı için Kentsel Tasarım Projesi yarışmasının kazananı belli oldu. 10 numaralı proje yarışmanın birincisi oldu. 

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Bursa Çarşampbazarı Çevre Şehircilik il müdürlüğü Haberi

Bursa Çarşampbazarı Çevre Şehircilik il müdürlüğü

Bursa'nın kent içi ulaşımında önemli bir kavşak görevi üstlenen Çarşambapazarı Çevre ve Şehircilik 11 Müdürlüğü binasının önündeki yol, bakanlığın imar planını değiştirmesi ve yolu kendi arsasına dahil etmesi nedeniyle kapatılmak isteniyor. Bakanlık yetkilileri, kamu hizmet binasının tam ortasından geçen yol nedeniyle halkın hizmete ulaşımında ve kamunun hizmet vermesinde sıkıntılar yaşandığını, bu nedenle parsel bütünleştirmesi uygulaması yapıldığını ifade ediyorlar. 

Bunun için de 2013 yılında çalışma başlatılmış. İlk adres Bursa Büyükşehir Belediyesi olmuş. Çırpan Mahallesi 5 bin 427 ada ve 1 numaralı parselde bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binasının yenilenmesi amaçlı olarak, iki bina arasındaki yolun iptali ve arsaya dahil edilip arsanın genişletilmesi istenmiş. Bu durum, 21 Şubat 2013 tarihli Büyükşehir Belediye meclisinde gündeme alınıp görüşülmüş. 

Yol kavgası Stadyum Caddesi ile...