29 / 04 / 2024

bursa Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü

bursa Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü

Daha yeşil ve daha temiz bir Yıldırım hedefi doğrultusunda çalışmalarına yön veren Yıldırım Belediyesi, geri dönüşüm ve atıkların kontrol altına alınması amacıyla Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nü kurarak önemli bir adım attı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı duyurdu: Ankara'nın o ilçesindeki imar planı revizyonu kesinleşmeden iptal edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 'Özel Çevre Koruma Bölgesi' içinde yer alan 'Kentsel Gelişme Alanına' ilişkin imar planı revizyonuna yönelik verilen teklifi iptal etti.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Bursa'da 4 gayrimenkul satıyor!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa'da yer alan 4 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını çözecek!

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını da ortadan kaldıracak...

Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi'nin sınırları değişti!

Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi'ne ait sınırların değişmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bursa'da 15.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri Bursa'da yer alan 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Milli Emlak'tan 10.9 milyon TL'ye 2 arsa!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü, Osmangazi ilçesinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 10 milyon 936 bin 500 TL olarak belirlendi. 

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

Antarktika'da Çevre Koruma Protokolü'nün Uygulanmasına Dair Yönetmelik yayımlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan yönetmelik kapsamında Antarktika Andlaşma Bölgesi'ndeki Türkiye Cumhuriyeti faaliyetlerinin, 2017 yılında kabul edilen Antarktika Andlaşması Çevre Koruma Protokolü'nde belirtilen şartlara uygun yürütülmesine ilişkin usul ve esasları belirlendi.

Belek Özel Çevre Koruma Bölgesi'nin sınırları değiştirilecek!

Antalya ili sınırları içerisinde bulunan Belek Özel Çevre Koruma Bölgesinin sınırları değiştirilecek.

bursa Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Haberi

bursa Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü

Daha yeşil ve daha temiz bir Yıldırım hedefi doğrultusunda çalışmalarına yön veren Yıldırım Belediyesi, geri dönüşüm ve atıkların kontrol altına alınması amacıyla Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nü kurarak önemli bir adım attı. 


Kentsel dönüşüm projesini hayata geçirerek 'ideal şehir' hedefini gerçekleştirmek istediklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "İlçemiz için günlük belediyecilik hizmetlerini yerine getirirken diğer yandan da kentsel dönüşüm çalışmalarımızı da hızla sürdürüyoruz. Bunların yanında da asla göz ardı edemeyeceğimiz sağlıklı bir çevre konusunda da önemli bir hamle yaparak Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzü kurduk. 


Müdürlüğümüz, ilçemizin daha temiz bir çevreye sahip olması konusunda çalışmalara imza atacaktır" dedi. 


GERİ DÖNÜŞÜM ÇOK ÖNEMLİ 


Başta su, hava, toprak ve gürültü kirliliği ile mücadele edileceğini belirten Başkan Edebali, "Daha yeşil Yıldınm'ı hayata geçirmek hepimizin...