02 / 05 / 2024

bursa çevre projeleri

bursa çevre projeleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, geçmiş 6 yıllık yatırımlar ile 2014-2019 yılları arasında planlanan yatırımları değerlendirdi.

Bursa, çevre projeleri ile gelişecek!

Marka kent Bursa vurgusunu güçlendirmek isteyen Bursa Büyükşehir Belediyesi; çevre, ulaşım, tarih, turizm alanındaki yatırımlarıyla kentin geleceğini şekillendirecek.

Bursa'nın fiziksel mekan kalitesinin artırılması için çalışmalar sürüyor!

Kentin fiziksel mekân kalitesinin artırılması, görsel ve hijyenik temizliğin sağlanması için Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kent Estetiği Şube Müdürlüğü, kendi ekipleriyle etkili müdahalelere devam ediyor

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Bursa'da 4 gayrimenkul satıyor!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa'da yer alan 4 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da yeni çevre düzeni planı: Sanayi alanları artacak mı?

Bursa’nın 2040 Yılı 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı, kentte bir kez daha ‘sanayi alanları’ tartışmasını gündeme taşıdı. Sanayiciler, kentte büyük ölçekli yatırımlar için alan kalmadığını ileri sürdü.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da 15.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri Bursa'da yer alan 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa’nın çöküntü konut bölgeleri dönüşecek!

Bursa’nın gündeminde kentsel dönüşüm var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle başlatmak istediği dönüşüm projeleri için konsensüs arayışlarına devam ediliyor.

Bursa Milli Emlak'tan 10.9 milyon TL'ye 2 arsa!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü, Osmangazi ilçesinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 10 milyon 936 bin 500 TL olarak belirlendi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa'daki 22 konut ve 22 iş yerini satışa çıkardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 22 adet konut ve 22 adet iş yerini satışa çıkardı.

Bursa TOKİ 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa TOKİ 2020 projeleri için kura çekimi yapıldı.

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020!

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020 haberimizde yer alıyor. Hayata geçirilecek projelerle dar ve orta gelirliler ev sahibi olacak. İşte TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020...TOKİ Bursa ucuz konut projeleri başvuru şartları 2020...

bursa çevre projeleri Haberi

bursa çevre projeleri

Bütünşehir yasasıyla güçlü ve yatırım yapabilen bir yapıya kavuştuklarının altını çizen Altepe, Büyükşehir'in 2,7 milyar liralık bütçesi bulunduğunu, bunun da gerçekleşme oranının yüzde 96 olduğunu vurguladı. Yıllık 1,1 milyar liralık yatırım yapabilme gücüne sahip olduklarım vurgulayan Altepe, belediyenin uzun vadeli kredi borcunu 1,6 milyar lira olarak açıkladı. "Bursa akılcı projeler üreterek 1,1 milyar liralık yatırımdan fazlasını yapıyor" diyen Recep Altepe, yap-işletdevret yöntemi ve çeşitli kuruluşlarla yapılan ortak projelerle Teleferik, Canlı Hayvan Et Borsası, Payitaht Çarşı gibi büyük çaplı projeleri hayata geçirdiklerini anlattı. 

Son yıllarda en öne çıkan yatırımların çevre yatırımları olduğuna dikkat çeken Altepe, dere ve denizlerin temizlenmesi konusunda 410 milyon liralık bütçe ayırdıklarını ifade etti. 

Bursa'nın daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kent olması amacıyla çevre yatırımlarına ağırlık verdilderine işaret eden...