06 / 05 / 2024

Bursa Çimento Ortaklık Yapısı

Bursa Çimento Ortaklık Yapısı

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., ortaklık yapısı ile yönetim ve denetim kurulu üyelerinin isimlerini açıkladı

Nuh Çimento, Tan Kömür'deki hisselerini satıyor!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş., Tan Kömür Dış Ticaret Ltd. Şti.'ndeki %69,88 oranındaki ortaklık payının satılması/devredilmesiyle ilgili çalışmalara başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Bursa Çimento finansal raporları!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., 3 aylık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait finansal tabloları...

Bursa Çimento 120 milyon dolarlık yatırımla kapasitesini artıracak!

Bursa ve çevresinde devam eden altyapı projeleri için 120 milyon dolarlık yatırım yapan Bursa Çimento, 2017 yılına kadar kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Düzenleme ortaklık payı ne kadardır?

Uygulama nedeniyle meydana gelen değer artışına karşılık, uygulamaya tabi parsellerden yüzölçümleri oranında düzenleme ortaklık payı kesiliyor. Peki, düzenleme ortaklık payı ne kadardır?

Düzenleme ortaklık payı hesabı nasıl yapılır?

Düzenlemeye tabi tutulan yerlerin ihtiyacı olan yol, meydan, park, yeşil saha, genel otopark gibi umumi hizmetlere ayrılan arazi ve arsaların düzenlenmesindeki orana düzenleme ortaklık payı deniyor. Peki, düzenleme ortaklık payı hesabı nasıl yapılır?

İmar uygulamalarında düzenleme ortaklık payı nedir?

İmar Kanununun 18 inci maddesi uyarınca yapılacak arazi ve arsa düzenlenmesi ile ilgili esaslar hakkında yönetmelikte düzenleme ortaklık payından bahsediliyor. Peki, imar uygulamalarında düzenleme ortaklık payı nedir?

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Gemlik'e spor tesisi!

Bütünşehir uygulamasının devreye girmesinden sonra ilçelerdeki yatırımlarına ağırlık veren Bursa Büyükşehir Belediyesi ’nin Gemlik’te okullara yönelik yaptırdığı spor salonlarından ikincisinin inşaatı her geçen gün yükseliyor.

Kardemir Karabük Demir Çelik ortaklık davası hakkında açıklama yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada ortaklık aleyhine açılan dava ile ilgili gelişmeleri bildirdi..

Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık hakkını TMSF kullanacak!

BDDK, Kaynak Holding'in kontrolündeki Sürat Basım ile Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık haklarının TMSF tarafından kullanılmasına karar verdi.

Bursa Büyükşehir Belediye'si 2 arsa satıyor!

Mülkiyeti Bursa Büyükşehir Belediye'sine ait olan 2 adet arsa kapalı teklif usulüyle 10 Mart 2015 salı günü 15:00'da ihaleye çıkıyor.

Kooperatif ortaklık şartları neler?

Kooperatif, fertlerin tek tek altından kalkamayacak işleri gerçekleştirilen mükemmel bir dayanışma kuruluşu olarak biliniyor. Peki, kooperatiflere nasıl ortak olunur? Kooperatif ortaklık şartları neler?

Bursa Çimento faaliyet raporu!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen 2014 yılına ait faaliyet raporu...

Bursa başkanlık binasında inşaat çalışmalarında sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ince işçilikleri ve çevre düzenlemesi başlayan yeni başkanlık binasının inşaat çalışmalarında sona gelindiğini ve bahar aylarında hizmete alınacağını açıkladı.

Bursa Çimento Ortaklık Yapısı Haberi

Bursa Çimento Ortaklık Yapısı

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Ortaklık Yapısı


Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı


Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki Payı (TL) Sermayedeki Payı (%)

İSMAİL TARMAN 26.454.012,00 25,00

DURANER TUR.İNŞ.PAZ.A.Ş. 12.649.477,94 11,95

BEMSA BURSA SANAYİ TİCARET TURİZM VE İŞLETME A.Ş. 10.149.385,00 9,59

MEHMET CELAL GÖKÇEN 6.534.165,00 6,18

DİĞER ORTAKLAR 50.028.768,06 47,28

   

TOPLAM 105.815.808,00 100,00


Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri


Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Ortaklıktaki Sermaye Payı (%)