29 / 04 / 2024

Bursa Çimento Yönetim Kurulu

Bursa Çimento Yönetim Kurulu

Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sayın Mehmet Bilgin ATAÇ'ın emekliye ayrılması ile Osman Bildir Bursa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Bursa Çimento denetim, yönetim ve risk saptanması komitesi oluşturdu!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bursa Çimento yönetim kurulu toplantısı sonucunu yayınladı. Firma, denetim, yönetim ve risk saptanması komitesi oluşturdu.

Bursa Çimento 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile 1 Ocak 2013 ve 30 Eylül 2013 dönemine ait dokuz aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Bursa Çimento Fabrikası'nın ortakları kimler?

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., ortaklık yapısı ile yönetim ve denetim kurulu üyelerinin isimlerini açıkladı

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Tevfik Bilgin, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Nuh Çimento'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tevfik Bilgin'in seçilmelerine karar verdi.

Tamer Saka Akçansa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Akçansa Çimento'nun 25 Mart tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Tamer Saka, Başkan Yardımcılığına Sn.Hayrullah Hakan Gürdal görevlendirildi...

Bursa Çimento'nun acı günü! Mehmet Tarman vefat etti!

Bursa Çimento Şirketleri Yönetim Kurulları Üyeleri İsmail Tarman'ın kardeşi ve Mustafa Tarman'ın amcası Mehmet Tarman vefat etti. 

ÇEİS’in Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık oldu!

ÇEİS, 29. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığı’na OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık seçildi...

Bursa Çimento, Rodaport’daki hissesini yüzde 50’ye çıkardı!

Bursa Çimento, iştirakı Çemtaş’ın sahibi olduğu Roda Liman Depolama ve Lojistik İşletmeleri A.Ş’nin yüzde 22,5 hissesini 18 milyon 693 bin dolara satın alarak hissesini yüzde 50’ye çıkardı.

Bursa Yıldırım'a afet yönetim merkezi inşa ediliyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından bölgeye Afet ve Acil Yönetim Merkezi inşa edilecek. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçenin deprem bölgesinde olduğunu hatırlattı.

Bursa'nın en büyük sorunu kaçak yapılaşma!

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Mehmet Albayrak, AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı'nın tebrik ziyaretlerini kabul etti. Albayrak, Bursa'nın en büyük sorunu olan kaçak yapılaşmayı gündeme getirmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Bursa Yıldırım'da Afet Yönetim Planı hazırlanıyor!

Yıldırım Belediyesi, Bursa Valiliği, Yıldırım Kaymakamlığı ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı İl Müdürlüğü (AFAD) ortaklığı ile Afet Yönetim Planı hazırlanıyor.

Ünye Çimento yönetimine 2 bağımsız aday!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aslı GÜNEL ve Özgür ÖZKAN'ın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak yapılacak genel kurul toplantısında aday gösterileceğini KAP'a bildirdi.

Bursa Kıyı Yönetim Planı onaylandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sahillerle ilgili hazırladığı 1/50.000’lik ‘Bütünleşik Kıyı Yönetim Planı’na, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onay çıktı.

Bursa Kıyı Yönetim Planı onaylandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sahiller için hazırladığı 1/50000’lik ‘Kıyı Yönetim Planı’, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Sahil planı diğer belediyelere de örnek teşkil edecek.

Bolu Çimento yönetiminde görev değişimi!

Bolu Çimento Sanayii A.Ş., yönetim kurulu üyeleri görev değişikliği ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. Şirketten görev değişikliği ile ilgili yapılan açıklama şöyle...

Bursa Çimento Yönetim Kurulu Haberi

Bursa Çimento Yönetim Kurulu

Bursa Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun 18 Nisan 2014 tarihli toplantısında; 01 Mayıs 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Genel Müdür Yardımcısı (Teknik) Sayın Mehmet Bilgin ATAÇ'ın emekliye ayrılmasına, boşalan Genel Müdür Yardımcılığı kadrosuna aynı tarihten itibaren İşletmeler Müdürü Sayın Osman BİLDİR'in atanmasına, boşalan İşletmeler Müdürlüğü kadrosunun iptaline karar...