12 / 05 / 2024

Bursa Cumhuriyet Caddesi nerede

Bursa Cumhuriyet Caddesi nerede

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tramvay ulaşımı ve cephe sağlıklaştırma ile kentin en prestijli caddesine dönen Cumhuriyet Caddesi üzerindeki harabe halindeki Cumhuriyet dönemi sivil mimarlık örneği yapıda restorasyon çalışmaları başlıyor.

Erzurum Palerium AVM kiraya veriliyor! İhalesi 2 Kasım'da! 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan Palerium AVM kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Bursa İstanbul Caddesi'nde kentsel dönüşüm başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi'nde uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Proje dahilinde düzensiz yapılaşma ortadan kaldırılacak. 

Bursa İstanbul Caddesi'nde dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin İstanbul’dan gelişte vitrini olan İstanbul Caddesi’ni modern bir görünüme kavuşturacak dönüşümün fitilini ateşledi.

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi Bursa'da inşa ediliyor! 

Külliye konsepti, Cumhuriyet tarihinde ilk kez Bursa'da inşa edilecek. Bursa Diyanet Din Eğitimi Külliyesi içerisinde, anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, akademi, sosyal tesisler, barınma birimleri ve uygulamalı eğitim yapılacak bir cami barındıracak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'ye müjdeli haberler verdi!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen mitinginde önemli açıklamalar yaptı. 

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm Bursa'nın kanayan yarası!

Bursa Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisine aktarılan meselelerin başında kentsel dönüşümün geldiğini söyledi. Bozbey, "Kentsel dönüşüm çalışmaları Bursa'nın kanayan yarası oldu" diye konuştu.

Vakıf Katılım'ın Yalova şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Yalova Rüstempaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki şubesini açtı. Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş, "Türkiye'nin farklı noktalarında 100 şubeye ulaşıp, bin 200 çalışanı istihdam etmeyi hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

Erzurum Kuşkay İş Merkezi 11.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Kuşkay İş Merkezi 11 milyon 535 bin 413 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Osmangazi'de kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Osmangazi Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve çay ocağı olarak kullanılan kaçak prefabrik yapıyı kaldırdı.

FETÖ'nün Bursa'daki malikanesi'ne el konuldu!

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma kapsamında, FETÖ elebaşı için yaptırıldığı öne sürülen malikaneye el koyma tedbiri uygulandı.

Hakkari'de dükkan kiraları 2 bin 500 TL'den başlıyor!

Hakkari'nin Merkez ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde kira fiyatları ise 2 bin 500 TL'den başlıyor, büyüklüğüne göre 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, bölgedeki gelişimlerden bahsetti.

Bursa Cumhuriyet Caddesi nerede Haberi

Bursa Cumhuriyet Caddesi nerede

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından trafiğe kapatıldıktan sonra tramvay ulaşımı ve cephe sağlıklaştırma ile kentin en prestijli caddesine dönen Cumhuriyet Caddesi üzerindeki harabe halindeki Cumhuriyet dönemi sivil mimarlık örneği yapıda restorasyon çalışmaları başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, restorasyon için kiralama yöntemini uyguladıklarını ve çalışmalar bittiğinde tarihi yapının sosyal kültürel aktivitelerin yapılacağı bir mekan olarak bölgeye değer katacağını söyledi.


Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla Cumalıkızık Köyü, Sultan Külliyeleri ile Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi ile UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren Bursa’da, turizm pastasından alınacak payın daha da artırılması için restorasyon çalışmalarına hız verildi. 8500 yıllık arkeolojik bölgelerden 2300 yıllık Bitinya surlarına, 600-700 yıllık Osmanlı eserlerinden Cumhuriyet dönemi sivil mimarlık örneği yapılara kadar her alanda Bursa’ya önemli değerler katan Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde...