06 / 07 / 2024

bursa Davut Çalışkan İlkokulu açıldı mı

bursa Davut Çalışkan İlkokulu açıldı mı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Hayırsever İşadamı Davut Çalışkan tarafından yaptırılan Davut Çalışkan İlkokulu ve Büyükşehir Zafer Atıcılar Ortaokulu açıldı.

Bursa'daki riskli yapı stokları hangi ilçelerde? Tek tek açıklandı! Sıvılaşma riski de var!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Sekreteri ve Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa ilçelerinde özellikle riskli olan ve sıvılaşma ihtimali yüksek olan yerleri tek tek açıkladı ve zeminde yapılan uygulamalara dikkat çekti. Peki Bursa'da riskli yapı stokları hangi ilçelerde?

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Bursa'daki hasarlı binalar yıkılacak!

Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, Bursa'daki hasarlı binalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Şimşek, konuyla ilgili gelecek haftalarda bir protokol imzalanacağını belirtti.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nda hedef 2023!

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa'da inşa edilen Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın yapımının 2023'te tamamlanması hedefleniyor. 

Bursa'da ev fiyatları yüzde 50 yükseldi!

İnşaat Mühendisleri Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, konut fiyatlarındaki yükselişin en önemli faktörlerinden birinin ise inşaat malzemelerine yapılan zamdan kaynaklandığına dikkat çekiyor. 

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bursa'da depreme karşı seferberlik çağrısı! 

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek,  Bursa'da meydana gelen risklere yönelik tespitler için açıklamalarda bulundu. 

Bursa Sıcaksu'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesine CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'dan tepki geldi. Karaca kentsel dönüşüm ile Bursa'nın termal kimliğinin kaybolacağını düşünüyor. 

En hızlı alıcı bulan konutlar hangi şehirlerde?

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’da alıcısını en hızlı bulan ilçelere ilişkin araştırma gerçekleştirdi. Satılık evlerde ilanlar İstanbul’da 65, İzmir ve Antalya’da 67, Ankara ve Bursa’da 72 gün yayında kalarak alıcıyı buldu.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro ihalesine Danıştay'dan iptal kararı!

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Danıştay'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Bursa Emek-Şehir Hastanesi raylı sistem inşası için 2 şirketin kazandığı 1 milyar 600 milyon TL bedelli ihale için iptal kararı aldığını dile getirdi. 

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

bursa Davut Çalışkan İlkokulu açıldı mı Haberi

bursa Davut Çalışkan İlkokulu açıldı mı



Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Hayırsever İşadamı Davut Çalışkan tarafından yaptırılan Davut Çalışkan İlkokulu ve Büyükşehir Zafer Atıcılar Ortaokulu, Bursa Valisi İzzettin Küçük ile Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katıldığı törenle hizmete açıldı. Kaba inşaatı hayırsever işadamı, ince inşaatı da Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanan ve öğrencilerin hizmetine sunulan okulun ‘Marka Kent: Bursa’ oluşumuna büyük katkı sağlayacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şu anda 10 okul inşaatının sürdüğünü, ilerleyen günlerde yenilerinin yapılması yönünde imzaların atılacağını, eğitimde adeta seferberlik başlattıklarını söyledi.


Davut Çalışkan İlkokulu ile Büyükşehir Zafer Atıcılar Ortaokulu’nun açılışı nedeniyle, okul bahçesinde tören düzenlendi. Zafer Atıcılar Ortaokulu Halk Oyunları ekibinin gösterileriyle renklenen açılışa, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, İl Milli Eğitim Müdürü...