17 / 05 / 2024

bursa demirci yol çalışmaları

bursa demirci yol çalışmaları

Bursa’nın her köşesinde yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin, Çalı ile Demirci arasındaki ulaşıma nefes aldırmak amacıyla yaptırdığı köprü törenle trafiğe açıldı...

Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta! Yeni proje!

Karnur İnşaat tarafından, Bursa'nın Nİlüfer ilçesi Yolçatı Köyü yolunda yükselen Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta. Peki Yolçatı 2 projesinde daire fiyatları ne kadar? Yolçatı 2'da hangi konut tipleri yer alıyor, teslimler ne zaman? İşte Yolçatı 2 ile ilgili ayrıntılar...

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Bursa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Nilüfer'de 7.2 milyon TL'ye arsa satıyor!

Bursa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Demirci Mahallesi, 3354 ada 7 parseldeki 4 bin 802,64 metrekare büyüklüğündeki arsayı 7 milyon 203 bin 960 TL'ye satıyor...

Bursa Osmangazi’nin 5 yıllık yol haritası belirlendi!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin 2020–2024 Stratejik Planı Belediye Meclisinde oy çokluğuyla kabul edildi. Osmangazi Belediyesi’nin 5 senelik yol haritasını belirleyecek olan stratejik planın ana misyonu, kaynakların en doğru ve en verimli biçimde kullanması oldu.

Bursa'nın raylı sistem hattı 114 kilometreye çıkacak!

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan’ı ve adayı Alinur Aktaş, “Bursa için bir yol haritası belirledik. 20 yılda yapılan 54 kilometrelik raylı sistemi, 114 kilometreye çıkaracağız” diye konuştu.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Ekim'de tamamlanacak!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3.5 saate indirecek olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu yeni bir alışveriş konsepti yarattı. 446 km yol üzerine kurulacak 33 tesiste markalar ciro rekoru kıracak.

Demirci-Sındırgı arasındaki yol sorunu TBMM'de!

Demirci-Sındırgı arasındaki yolun karayolları ağına alınması hususu meclis gündeminde taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa Belediyesi'nden 161 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Demirci Mahallesi ve Başköy Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 161 milyon 88 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Soğanlı dönüşüm projesinde 1. etapta hayat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında alt yapı, çevre düzenlemesi, park ve yol çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Büyükşehir'den 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesi Demirci mevkiideki taşınmazını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 17 Ekim'de yapılacak..

Bursa Kaplıkaya Köprüsü açıldı!

Bursa’da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Köprüsü'nü hizmete açtı.

Bursa Büyükşehir'den 40.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Nilüfer Demirci'deki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Bursa Panayır Kavşağı tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Karayolları ile işbirliğinde yaptığı Panayır Kavşağı’nda imalatları büyük ölçüde tamamladı.

bursa demirci yol çalışmaları Haberi

bursa demirci yol çalışmaları


Bursa’yı sağlıklı ve ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla ana arterlerin yanı sıra merkez ilçelerde de çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer’e kazandırılan Çalı Köprüsü trafiğe açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Çalı ile Demirci’yi birbirine bağlayan köprünün bölgedeki ulaşıma da nefes aldıracağını ifade etti. Başkan Altepe, bölgede önemli bir ihtiyacın karşılandığını ifade ederek, “Bursa’da yatırımlarımızın yüzde 70’ini ulaşıma yapıyoruz. Raylı sistemlerden köprü ve kavşaklara kadar, ana arterlerin yanı sıra ihtiyaç duyulan her bölgede yatırımlarımızı ulaştırıyoruz” dedi.



Bir dönemde 32 köprü ve kavşak 


Başkan Altepe, bu dönemde tamamlanan, yapımı devam eden ve yapılacak olan toplam 32 köprü ve kavşağın kente kazandırılacağına işaret ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalı, Demirci ve Kayapa bölgesinde süren hizmetlerimizin bir sembolü olan Çalı...