03 / 05 / 2024

Bursa demirtaş kavşağı ne zaman açılacak

Bursa demirtaş kavşağı ne zaman açılacak

35 milyon TL harcanarak yaptırılan Demirtaş Kavşağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından araç trafiğine açıldı. Altepe, kullanıma açılan kavşakla birlikte kent içi ulaşımda bir kördüğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Demirtaş Kavşağı 23 Haziran'da açılacak!

Trafiği önemli ölçüde rahatlatması beklenen Demirtaş Kavşağı ’nın resmi açılışı 23 Haziran’da yapılacak. Demirtaş Kavşağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından araç trafiğine açıldı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa’nın köklü eğitim kurumları arasında yer alan ve yıkılan eski binası 1968 yılında yeniden yapılan Demirtaşpaşa İlkokulu, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından modern bir eğitim kurumu haline getirildi.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından baştan aşağı yenilenen Demirtaşpaşa İlkokulu’nda eğitim, 17 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için son bina da yıkıldı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan Demirtaşpaşa İlkokulu alanında yer alan 4 katlı son binanın da yıkımına başlandı.

Bursa Panayır Kavşağı tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Karayolları ile işbirliğinde yaptığı Panayır Kavşağı’nda imalatları büyük ölçüde tamamladı.

Bursa Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, yerinde yenilenecek olan Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

Bursa Acemler Kavşağı 10 yıl sonra tamamlanıyor!

Acemler Kavşağı’nın son lupu içindeki emniyet binaları yıkılıyor ve kavşak açılıştan 10 yıl sonra gerçek kimliğine bürünüyor.

Bursa Orhaneli Kavşağı genişletiliyor!

Bursa’nın her alanda ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle raylı sistem, köprü ve kavşak, yeni yollar ve yol genişletme çalışmalarına hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, trafik yoğunluğunun sorun haline geldiği mevcut yollar da yeni düzenlemeler gerçekleştiriyor.

Bursa demirtaş kavşağı ne zaman açılacak Haberi

Bursa demirtaş kavşağı ne zaman açılacak

Büyükşehir Belediyesi, Yakın Doğu Çevre Yolu'nun Demirtaş sapağında yer alan trafik ışıklarını kaldırarak yerine Bursa'nın en büyük köprülü kavşağını inşa etti. 80 bin metrekarelik alana konuşlandırılan, 8 kol ve 4 ana akstan oluşan 5 kilometre uzunluğundaki kavşağın açılışı, Başkan Altepe'nin yaptığı basın açıklamasının ardından gerçekleştirildi. 


TRAFİK ÇİLESİ SON BULDU 

Yakın Doğu Çevre Yolu'nun Demirtaş sapağında yer alan ışıkların trafiği alt üst ettiğini, çevre yolunu adeta kullanılamaz hale getirdiğini belirten Başkan Altepe, bu alanda onlarca yıldır süren sıkıntıların inşa edilen köprülü kavşakla birlikte tarihe karıştığını ifade etti. 35 bin metrekaresi yeşil alan 80 bin metrekare alana konuşlandırılan, 8 kol 4 ana akstan oluşan, üzerinde 43 bin metrekarelik asfalt çalışması gerçekleştirilen köprülü kavşağın toplam 35 milyon TL'ye mal olduğunu ifade eden Başkan Altepe...