03 / 05 / 2024

Bursa Demirtaş Kavşak ihalesi

Bursa Demirtaş Kavşak ihalesi

35 milyon TL harcanarak yaptırılan Demirtaş Kavşağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından araç trafiğine açıldı. Altepe, kullanıma açılan kavşakla birlikte kent içi ulaşımda bir kördüğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Antalya Tonguç’ta kavşak inşaatları tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Projesi kapsamında Tonguç Caddesi üzerinde başlattığı hemzemin geçiş ve katlı kavşak inşaatları geçtiğimiz gün tamamlandı.

Denizli Merkezefendi'de kavşak düzenlemesi yapılıyor!

Denizli Merkezefendi'deki Servergazi Mahallesi kavşağı yenileniyor. 204 ila 205 sokağın kesiştiği noktadaki kavşak düzenleniyor.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Tekirdağ'da 100. Yıl Mahallesi'ndeki kavşak açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa'daki 100. Yıl Mahallesi Ekrem Tantı Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesini Atatürk Bulvarına bağlayan kavşak kullanıma açıldı.100. Yıl Mahallesi sakinleri Atatürk Bulvarına ve sahil yoluna rahatça ulaşabilecek.

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Trabzon Pazarkapı'ya dönel kavşak geliyor!

Pazarkapı’da inşa edilecek olan akıllı dönel kavşak için yapım ihalesinin 6 Şubat’ta gerçekleştirileceğini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu yaşanan tüm bölgeleri teker teker çözüme kavuşturacağız” dedi.

Malatya Çarmuzu'da kavşak düzenleme çalışmaları başladı!

Yol çalışmalarına ağırlık veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yoluna bağlanan Çarmuzu bağlantı yolunda kavşak düzenleme çalışmalarına başladı.

Düden Katlı Kavşak Projesi hummalı çalışma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına büyük rahatlık getirecek Düden Katlı Kavşak Projesi hızla ilerliyor. Yeşilırmak Caddesi’ndeki tünel kazı çalışmalarında 23 metre derinliğe inildi.

Denizli'ye yeni kavşak müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin, 2017 yılının ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Zolan toplantıda Denizli'ye yeni kavşak müjdesi verdi.

Bursa Acemler Kavşağı 10 yıl sonra tamamlanıyor!

Acemler Kavşağı’nın son lupu içindeki emniyet binaları yıkılıyor ve kavşak açılıştan 10 yıl sonra gerçek kimliğine bürünüyor.

Turgutlu Katlı Kavşak Projesi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesine kazandırılacak olan Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi’nin Karayolları Genel Müdürlüğü’nde onay beklediğini, birkaç gün içinde olumlu bir sonuçla dönmeyi beklediklerini söyledi.

Şanlıurfa Karaköprü Köprülü Kavşak projesi tamamlamdı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.

Beylikdüzü'ne yeni kavşak geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaşam Vadisi 1. ve 2. Etabının bağlantı noktası olacak kavşak çalışmasını projelendiren ekip, uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa Demirtaş Kavşak ihalesi Haberi

Bursa Demirtaş Kavşak ihalesi

Büyükşehir Belediyesi, Yakın Doğu Çevre Yolu'nun Demirtaş sapağında yer alan trafik ışıklarını kaldırarak yerine Bursa'nın en büyük köprülü kavşağını inşa etti. 80 bin metrekarelik alana konuşlandırılan, 8 kol ve 4 ana akstan oluşan 5 kilometre uzunluğundaki kavşağın açılışı, Başkan Altepe'nin yaptığı basın açıklamasının ardından gerçekleştirildi. 


TRAFİK ÇİLESİ SON BULDU 

Yakın Doğu Çevre Yolu'nun Demirtaş sapağında yer alan ışıkların trafiği alt üst ettiğini, çevre yolunu adeta kullanılamaz hale getirdiğini belirten Başkan Altepe, bu alanda onlarca yıldır süren sıkıntıların inşa edilen köprülü kavşakla birlikte tarihe karıştığını ifade etti. 35 bin metrekaresi yeşil alan 80 bin metrekare alana konuşlandırılan, 8 kol 4 ana akstan oluşan, üzerinde 43 bin metrekarelik asfalt çalışması gerçekleştirilen köprülü kavşağın toplam 35 milyon TL'ye mal olduğunu ifade eden Başkan Altepe...