10 / 05 / 2024

bursa doğanbey projesi

bursa doğanbey projesi

CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin yaptığı açıklamada " Hazırlayacağımız sürpriz projelerde, geri dönüşümünü de kullanmak suretiyle Doğanbey 'i ortadan kaldıracağız " dedi.

Bak Yapı Bursa Veysel Karani projesi resmen başlıyor! 600 konutluk yeni proje!

Bak Yapı'nın Bursa Veysel Karani Mahallesi'nde inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Bak Yapı Veysel Karani projesinde 600 konut ve 50 dükkana yer verilecek.

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı? Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022!

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı sorusunun yanıtı ve Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Yenişehir projesi detayları...

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! TOKİ Bursa projesi için tarih belli oldu!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa projesinde 509 yeni konut yer alacak.

TOKİ Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Gemlik'e 509 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ'nin Gemlik projesinin ihalesi 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

TOKİ Bursa Harmancık projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 82 uzlaşma sağlandı! 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için uzlaşma görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde hak sahipleriyle yüzde 82 uzlaşma sağlandı. 

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

bursa doğanbey projesi Haberi

bursa doğanbey projesi


Doğanbey'in kentin siluetini bozmasının yanı sıra ailelerin yaşayabileceği bir yer olmaktan çıktığını dile getiren CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, "Hazırlayacağımız sürpriz projelerde, geri dönüşümünü de kullanmak suretiyle Doğanbey'i ortadan kaldıracağız" dedi. 


CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, Bursa Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan ve Yazı İşleri Müdürü Kemal Göz ile bir araya geldi. Ulaşım ve kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştiren Şahin, çözüm önerilerini anlattı. Doğanbey'i ortadan kaldırarak kent merkezini daha cazip bir hale getirmek gerektiğini vurgulayan Şahin, "Doğanbey Bursa'nın gündeminden çıkarılmalıdır. 


Hazırlayacağımız sürpriz projelerde, geri dönüşümünü de kullanmak suretiyle Doğanbey'i ortadan kaldıracağız. Şu anda Doğanbey'de çok ucuz fiyatlara daireler satılıyor ancak kimse orada oturmuyor. Yani Doğanbey, ailelerin yaşadığı ve yaşayacağı bir bölge olmaktan çıktı" diye konuştu. 



Bursa...