27 / 04 / 2024

Necati Şahin: Doğanbey Bursa'nın gündeminden çıkarılmalıdır!

Necati Şahin: Doğanbey Bursa'nın gündeminden çıkarılmalıdır!

CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin yaptığı açıklamada " Hazırlayacağımız sürpriz projelerde, geri dönüşümünü de kullanmak suretiyle Doğanbey 'i ortadan kaldıracağız " dedi.




Doğanbey'in kentin siluetini bozmasının yanı sıra ailelerin yaşayabileceği bir yer olmaktan çıktığını dile getiren CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, "Hazırlayacağımız sürpriz projelerde, geri dönüşümünü de kullanmak suretiyle Doğanbey'i ortadan kaldıracağız" dedi. 


CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, Bursa Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan ve Yazı İşleri Müdürü Kemal Göz ile bir araya geldi. Ulaşım ve kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştiren Şahin, çözüm önerilerini anlattı. Doğanbey'i ortadan kaldırarak kent merkezini daha cazip bir hale getirmek gerektiğini vurgulayan Şahin, "Doğanbey Bursa'nın gündeminden çıkarılmalıdır. 


Hazırlayacağımız sürpriz projelerde, geri dönüşümünü de kullanmak suretiyle Doğanbey'i ortadan kaldıracağız. Şu anda Doğanbey'de çok ucuz fiyatlara daireler satılıyor ancak kimse orada oturmuyor. Yani Doğanbey, ailelerin yaşadığı ve yaşayacağı bir bölge olmaktan çıktı" diye konuştu. 



Bursa Hakimiyet


Geri Dön