10 / 05 / 2024

doğanbey sürpriz proje

doğanbey sürpriz proje

CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin yaptığı açıklamada " Hazırlayacağımız sürpriz projelerde, geri dönüşümünü de kullanmak suretiyle Doğanbey 'i ortadan kaldıracağız " dedi.

Gemlik Körfezi'ndeki depremin sürpriz olmadığını açıklayan Doç. Dr. Irmak: Artçı depremler devam edecek!

Kocaeli Üniversitesi'nden (KOÜ) Doç. Dr. Serkan Irmak, Gemlik Körfezi'nde yaşanan depremlere '' Bizim burada karşılaştığımız hiçbir deprem sürpriz değil.'' diyerek, buna benzer büyüklükte çok sayıda depremin olduğunu belirtti.

Altında sürpriz gelişme! Altının efendisi İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı, tarih verdi!

Altın fiyatları ile ilgili sürpriz gelişme Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Memiş, altın için yeni alım fırsatını açıkladı ve tarih verdi.

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak'' diyerek tarihi açıkladı. Dolar borcu olanlar, dolarlarını bozduranlar köşe bucak kaçacak. İşte doların 42 TL olacağı o tarih... 

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Altını olanlar acilen 25 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın!

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme... Altını olanlar acilen 25 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın... İşte son dakika altın fiyatları...

YSK’dan sürpriz karar! 20 adet personel alınacak! Son başvuru tarihi 26 Temmuz!

Yüksek Seçim Kurulu, sürpriz bir kararla personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’nda yayımlanan ilana göre 20 adet seçim uzman yardımcısı istihdam edilecek.

Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Uzmanlardan dolar yorumları ise yakından takip edilirken, Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı.

Altın fiyatlarında bayram sonrası yeni dönem! İslam Memiş duyurdu: Sürpriz geliyor

Altın fiyatlarında bayram sonrası sürpriz geliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcılara uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Yeni Bakanlar Kurulu bugün açıklanıyor! Yeni kabinede hangi sürpriz isimler var? İşte kulis bilgileri…

Herkesin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak yeni Bakanlar Kurulu’nda. Kulislerde dolaşanlara göre yeni kabineye sürpriz isimlerin gelmesi beklenirken, Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olacağı konuşuluyor.

Gram altın için rekor tarih resmen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş sürpriz geliyor dedi! Peş peşe açıkladı!

Altın Kahini İslam Memiş, gram altın için rekor tarihi ''Sürpriz geliyor'' diyerek peş peşe açıkladı.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Kurban Bayramı'nda hesaplarda; Asgari ücretliye zam öncesi büyük sürpriz

Milyonlarca asgari ücretli çalışanı heyecanlandıran büyük sürpriz kulislerde konuşulmaya başlandı. Temmuz ayı zammı öncesinde tüm hesaplara yatacağı söylenen tutar oldukça merak uyandırdı. İşte herkesin merak ettiği o olayın detayları...

İl Özel İdaresi sürpriz bir kararla personel alacak! Başvuru tarihleri belli oldu!

Kamu kurumları bünyesindeki açığı kapatmak için İŞKUR üzerinden güncel personel alımlarını yayımlamaya devam ediyor. Bu doğrultuda, İl Özel İdaresi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 18 yaş üstü herkesin başvurabileceği personel alımında aranan şartlar belli oldu.

doğanbey sürpriz proje Haberi

doğanbey sürpriz proje


Doğanbey'in kentin siluetini bozmasının yanı sıra ailelerin yaşayabileceği bir yer olmaktan çıktığını dile getiren CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, "Hazırlayacağımız sürpriz projelerde, geri dönüşümünü de kullanmak suretiyle Doğanbey'i ortadan kaldıracağız" dedi. 


CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, Bursa Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan ve Yazı İşleri Müdürü Kemal Göz ile bir araya geldi. Ulaşım ve kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştiren Şahin, çözüm önerilerini anlattı. Doğanbey'i ortadan kaldırarak kent merkezini daha cazip bir hale getirmek gerektiğini vurgulayan Şahin, "Doğanbey Bursa'nın gündeminden çıkarılmalıdır. 


Hazırlayacağımız sürpriz projelerde, geri dönüşümünü de kullanmak suretiyle Doğanbey'i ortadan kaldıracağız. Şu anda Doğanbey'de çok ucuz fiyatlara daireler satılıyor ancak kimse orada oturmuyor. Yani Doğanbey, ailelerin yaşadığı ve yaşayacağı bir bölge olmaktan çıktı" diye konuştu. 



Bursa...