27 / 04 / 2024

Altında sürpriz gelişme! Altının efendisi İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı, tarih verdi!

Altında sürpriz gelişme! Altının efendisi İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı, tarih verdi!

Altın fiyatları ile ilgili sürpriz gelişme Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Memiş, altın için yeni alım fırsatını açıkladı ve tarih verdi.



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ile ilgili yeni detayları paylaştı. Altın almak isteyenler için yeni döneme girildiğini söyleyen Memiş, altın almak isteyenlere yeni alım fırsatını tarih vererek açıkladı.

GRAM ALTIN ALMAK İSTEYENLER İÇİN YENİ FIRSAT!

İslam Memiş elinde altın olan yatırımcılara seslenerek, ekim ayı itibarıyla Ons altnıda 1950-1960 dolar seviyesine kadar toparlanmanın devam edeceğini söyleyerek düşüşlerin kalıcı olmayacağını açıkladı.

Gram altında ekran ile piyasa arasındaki makasa dikkat çeken İslam Memiş, gram altında resmi kur ile çarşı piyasası arasında 40 TL'lik bir makas aralığı olduığunu ve resmi kur tarafına aldanıp alım yapmayanlar, fiyat düşük diyenler serbest piyasalarda 1710 TL seviyesinin altında bir gram altının olmadığını söyledi. Bu farklılığın muhakkak göz önünde bulundurulması gerektiğine dikkat çekti. 

Gram altının alım yapacaklara fırsat verdiğini söyleyen İslam Memiş, yıl sonu için rakam verdi. 

Altında sürpriz gelişme! Altının efendisi İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı, tarih verdi!

GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

Youtube hesabından açıklama yapan İslam Memiş gram altının ekim ayında geleceği seviyeyi açıkladı. Memiş "Gram altın fiyatını ekranlarda 1677 lira seviyesinde olduğunu görüyorsunuz. Ancak gram altın serbest piyasalarda 1710-1715 lira aralığında 1.700 lira seviyesinin altına sarkmadı. Gram altın pozitif yönde desteklenmeye devam ediyor.'' dedi.

Gram altının geçen hafta içinde yine 1725 TL seviyesine kadar yükseldiğini söyleyen Memiş,  oradan tekrar gerilediğine dikkat çekerek 1700 1720 lira aralığında dalgalanmaya devam ettiğini belirtti.

Memiş, bu baskılanma ve yatay seyrin gram altın alıcısını pozitif yönde desteklediğini söyelerek, altın almak  isteyenlerin bu fırsatları kaçırmamasını söyledi.

Memiş altında yukarı yönlü hareketler yine devam edeceğini söyledi.  Sene sonuyla alakalı 1800-18880 lira seviyesi beklentisinde değişiklik olmadığını söyleyen Memiş,  gram altının 2024 ortalarında ise 2.500 TL seviyesine ulaşacapını açıkladı. ''Liranın değer kaybettiğini göreceğiz.'' diyen Memiş bir yıl sonra bakıldığında şu anki fiyatın oldukça makul olduğunun farkına varılacağıı belirtti ve son olarak da  bu hafta alım yapanların doğru bir karar verdiğini açıkladı.

Altın fiyatları dibe çakılıyor! Altın yatırımcıları dikkat, bakmayan kalmasın! 25 Eylül 2023 altın fiyatları

Geri Dön